Ήττα πισωγύρισμα για τον Εργοτέλη, 0-3 από τον Πανσερραϊκό

Ποδόσφαιρο
Ήττα πισωγύρισμα για τον Εργοτέλη, 0-3 από τον Πανσερραϊκό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Εργοτέλης έδειξε πως είχε πρόβλημα στην τελική προσπάθεια, ελέω και της απουσίας του Ούγκο Κάιπερς, και παρότι έχασε σωρεία ευκαιριών γνώρισε την ήττα από τον Πανσερραϊκό με 0-3 στο Παγκρήτιο Στάδιο. Μια ήττα που του δημιουργεί πλέον... άγχος αναφορικά με την παραμονή του στην κατηγορία.

Στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 31ης αγωνιστικής της Football League οι "κιτρινόμαυροι" μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο με την πρώτη καλή στιγμή να καταγράφεται στο 8' όταν ο Σταμόπουλος από τα  αριστερά έβγαλε τη σέντρα και ο Τσέλιος από το ύψος του πέναλτι έκανε το σουτ στέλνοντας τη μπάλα άουτ.

Δύο λεπτά αργότερα το σουτ του Σταματάκου πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Άντμαν, ενώ στο 13' η προσπάθεια του Έφορντ είχε την ίδια κατάληξη.

 Όσο περνούσαν τα λεπτά η ομάδα του Ηρακλείου ολοένα και ανέβαζε την απόδοσή της και στο 15' ο Σταμόπουλος έβγαλε τη σέντρα, ο Τσέλιος πήρε την κεφαλιά, με τον τερματοφύλακα όμως των φιλοξενούμενων να μπλοκάρει άνετα τη μπάλα, ενώ το ίδιο συνέβη και στο 19'στο σουτ που πραγματοποίησε ο ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη.

Οι "κιτρινόμαυροι" συνέχισαν να πιέζουν και στο 28' ο Μπουτσάκης έβγαλε όμορφα στον Σταμόπουλο, εκείνος έκανε το μονοκόμματο σουτ, όμως η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Άντμαν.

Ο Έργοτέλης έδειχνε πως δε μπορούσε να βρει τη σωστή επιλογή στην τελική προσπάθεια  και αυτό το πλήρωσε στο 32', όταν οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Οι αμυντικοί των γηπεδούχων δε μπόρεσαν να διώξουν τη σέντρα από τα αριστερά, η μπάλα έφτασε στον Ναζίμ, ο οποίος ανενόχλητος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κατσιμήτρου για το 0-1.

Τα πράγματα δυσκόλεψαν ιδιαίτερα με την έναρξη της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 49' όταν ο Δούμτσιος βγήκε στην αντεπίθεση, ο Μπάτζιος δεν κατάφερε να τον κόψει και έτσι ο ποδοσφαιριστής των φιλοξενούμενων βγήκε απέναντι στον Κατσιμήτρο τον οποίο πλάσαρε άψογα για το 0-2, δίνοντας παράλληλα σαφέστατο προβάδισμα στην ομάδα του Πανσερραϊκού.

Από εκείνο το σημείο ο Εργοτέλης έκλεισε στα καρέ της την ομάδα των Σερρών και δύο  λεπτό αργότερα ο Μπουτσάκης πήρε τη μπάλα από τον Νικολακάκη, ωστόσο ο πρώτος δεν κατάφερε να σκοράρει μέσα από την περιοχή, ενώ στο 64' ο Άντμαν μπλόκαρε την κεφαλιά του Ιατρούδη.

Όμως οι φιλοξενούμενοι βρήκαν εκ νέου τη λύση. Σε ακόμα μια υποδειγματική αντεπίθεση ο Ενομό πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με πλασέ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κατσιμήτρου για το 0-3 στο 70' το οποίο έβαλε ταφόπλακα στις όποιες ελπίδες είχε ο Εργοτέλης για να πάρει κάτι από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Οι "κιτρινόμαυροι" ζήτησαν πέναλτι σε χέρι του Στέβιτς στο 78' το οποίο όμως δε δόθηκε, με το 0-3 να μένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Πανυτσίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Εργοτέλης: Κατσιμήτρος, Μπουρσέλης, Τσέλιος, Μπάτζιος, Πάτας, Νικολακάκης, Σταμόπουλος, Μπουτσάκης (85' Αγγελόπουλος), Μπούζας (60' Ιατρούδης), Έφορντ (80' Μανουσάκης), Σταματάκος.

Πανσερραϊκός: Άντμαν, Σιάκκας, Τσελεπίδης, Στέβιτς (78' Πέτρου), Μακούσης, Ναζίμ, Αναστασόπουλος, Γιάξης, Κρητικός, Δούμτσιος, Ενομό(92’ Μίτσελ)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News