default-image

Στη λίστα της Λας Πάλμας ο Χιμένεθ

Ποδόσφαιρο
Στη λίστα της Λας Πάλμας ο Χιμένεθ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία, η Λας Πάλμας η οποία από του χρόνου θα αγωνίζεται στη… Σεγούντα Ντιβίζιον «ψάχνει» τον προπονητή που θα κληθεί να επαναφέρει το σύλλογο στα μεγάλα σαλόνια του Ισπανικού πρωταθλήματος.

Οπως υποστηρίζεται από την ιστοσελίδα «canarias7» μεταξύ των υποψηφίων συγκαταλέγεται και το όνομα του τεχνικού της ΑΕΚ. Συγκεκριμένα τονίζεται πως «εκτός από τους Μαρτίν Λασάρτε και Πάκο Χέμεθ υπάρχει και ένας ακόμα υποψήφιος ο Μανόλο Χιμένεθ. Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ ο Χιμένεθ είδε τις μετοχές του να αυξάνονται σημαντικά και αυτό θα περιπλέξει την άφιξή του στο νησί. Ωστόσο, οι άνθρωποι της Λας Πάλμας πιστεύουν ότι μπορεί να τον δελεάσει μια πρόταση. Επιπλέον, η ομάδα εκτιμά την εμπειρία του πάρα πολύ, ενώ και ο μισθός του είναι μέσα στο μπάτζετ που μπορεί να ξοδευτεί για τον πάγκο». 

Ωστόσο, γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι αυτή η κίνηση κρύβει μεγάλο βαθμό δυσκολίας, αφού δύσκολα ο Μανόλο Χιμένεθ θα αφήσει την ΑΕΚ η οποία του χρόνου θα αγωνίζεται στο Champions League για να αναλάβει την υποβιβασμένη Λας Πάλμας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News