Ελληνικό Ποδόσφαιρο

Υποψήφιος ο Μπάγεβιτς για πρόεδρος της ΕΠΟ  

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς φέρεται να είναι υποψήφιος για την ανάληψη της προεδρίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας την ίδια ώρα που οι φήμες φουντώνουν ότι ο Βαγγέλης Γραμμένος θέλει να αποχωρήσει…

 

Έχοντας περάσει αρκετά φέτος και καλούμενος να πάρει πολύ σημαντικές αποφάσεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Βαγγέλης Γραμμένος φέρεται να σκέφτεται την αποχώρησή του από τον προεδρικό θώκο της ΕΠΟ.

 

Το δημοσίευμα της εφημερίδας Live Sport το πήγε ακόμα πιο πέρα, όμως, αναφέροντας ότι φαβορί για να τον αντικαταστήσει είναι ο πρώην προπονητή και νυν εκτελεστικού διευθυντή της ΑΕΚ, Ντούσαν Μπάγεβιτς. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο κ.Μπάγεβιτς χαίρει της εκτίμησης της FIFA και της UEFA, ενώ έχει κι εμπειρία από τέτοιες καταστάσεις, αφού παλιότερα έχει συμμετάσχει στην προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της ομοσπονδίας της Βοσνίας.

 

Επίσης αναφέρεται το όνομα του ορθοπεδικού και πρώην παίκτη της ΑΕΚ, Λάκη Νικολάου, αλλά και του Γιάννη Δρόσου που τη δεδομένη στιγμή είναι πρόεδρος της Προσωρινής Διοίκησης της ΕΠΟ.

Σχόλια