Ελληνικό Ποδόσφαιρο

17.196 εισιτήρια σε κάθε ομάδα για τον τελικό του Κυπέλλου

H αστυνομία συναίνεσε τελικά στο αίτημα του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ να λάβουν περισσότερα εισιτήρια για τον τελικό του Κυπέλλου στις 12 Μαΐου στο ΟΑΚΑ. Η αρχική πρόταση την περασμένη Τετάρτη (25/4) ήταν για 13.000 εισιτήρια, με τις ομάδες να αντιδρούν, σήμερα (27/4) επανήλθε με 15.200 εισιτήρια, με τον "Δικέφαλο του Βορρά" κατά κύριο λόγο να αντιδρά και τελικά να πιάνει τόπο η προσπάθειά του για περισσότερο κόσμο.

Τελικά, οι δυο ομάδες θα πάρουν από 17.196 εισιτήρια, αφού θα δοθεί ένα κομμάτι της Θύρας 5 στους φίλους της ΑΕΚ και ένα κομμάτι της Θύρας 13 σε αυτούς του ΠΑΟΚ, ώστε να αυξηθεί τελικά ο αριθμός για τον κόσμο που θα δώσει το παρών στις εξέδρες του ΟΑΚΑ. Σε αυτά τα εισιτήρια προστίθενται και όσα θα πάρει η ΕΠΟ για να καλύψει τις δικές της ανάγκες.

Οι εμπλεκόμενες πλευρές τα βρήκαν όσον αφορά στον τελικό αριθμό για κάθε ομάδα και φυσικά θα πρέπει να υπάρξει κουβέντα και για τα υπόλοιπα μέτρα ασφαλείας, ώστε να κυλήσουν όλα ομαλά και να μην γίνουν σκηνικά όπως πέρυσι στον Βόλο.

Η ώρα έναρξης του τελικού

Το ντέρμπι των «δικεφάλων» ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, το οποίο θα διεξαχθεί στις 12 Μαΐου στο ΟΑΚΑ, θα ξεκινήσει στις 20:30, όπως έγινε γνωστό κατά τη διάρκεια της (δεύτερης) σύσκεψης για τα μέτρα ασφαλείας.

Πηγή: sport24.gr

Σχόλια