Γ. Σαββίδης: «Θα αποφασίσουμε για τη συμμετοχή μας στον τελικό του Κυπέλλου»

Ποδόσφαιρο
Γ. Σαββίδης: «Θα αποφασίσουμε για τη συμμετοχή μας στον τελικό του Κυπέλλου»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λίγες ώρες μετά τη μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΑΕΚ, ο Γιώργος Σαββίδης δημιουργεί ερωτηματικά όσον αφορά στη συμμετοχή του ΠΑΟΚ στον τελικό Κυπέλλου, καθώς αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο της απουσίας των «ασπρόμαυρων» από τον τελικό Κυπέλλου.

Με δημοσίευση του στο istagram ο Γιώργος Σαββίδης, γιός του μεγαλομέτοχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη και μέλος του Δ.Σ του ΠΑΟΚ, αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, ενόψει του τελικού Κυπέλλου με την Ένωση, στις 12 Μαΐου, στο ΟΑΚΑ!

Το ποστάρισμα του Γιώργου Σαββίδη στο Instagram: 

«Μέσα στις επόμενες μέρες, μετά από συζητήσεις με την οικογένεια του ΠΑΟΚ και κάποιων ειδικών, θα εκφράσουμε την επίσημη θέση μας σχετικά με την συμμετοχή μας στον τελικό Κυπέλλου και την κατάσταση γενικότερα. 

Να έχετε καλή εβδομάδα»

Λίγο νωρίτερα μέσα στην ημέρα, ο ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση μέσα στην οποία τονίζει ότι θα εξαντληθούν όλα τα περιθώρια για τη δικαίωση του ενώ αναμένεται να προσφύγει στο CAS , ώστε να εκδικασθεί σε τρίτο βαθμό η υπόθεση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει την απογοήτευσή της για το γεγονός πως ο στοχευμένος επικοινωνιακός τραμπουκισμός δυστυχώς υπερίσχυσε και του δικαίου και του ηθικού. 

Η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα στερείται συνολικά 9 βαθμούς για να στήσουν άλλοι επικοινωνιακές φιέστες... 

Η Επιτροπή Εφέσεων, εντελώς απροστάτευτη από τους πολιτικούς προϊσταμένους της, Υπουργούς Δικαιοσύνης και Αθλητισμού, δεν ξέφυγε από την παγίδα να δικάσει σκεπτόμενη «πολιτικά» και όχι με βάση τα πραγματικά περιστατικά. 

Η ασυλία που παρέχεται με τέτοιου είδους αποφάσεις σε διαιτητές και ομάδες άλλα να πράττουν, άλλα να λένε και άλλα να εννοούν, είναι ένα δεδικασμένο που θα το βρουν όλοι μπροστά τους. 

Θα εξαντλήσουμε όλα τα ένδικα μέσα που διαθέτουμε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News