Τέλος από την Ντιναμό Κιέβου ο Χαντσερίντι

Ποδόσφαιρο
Τέλος από την Ντιναμό Κιέβου ο Χαντσερίντι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ουκρανία, ο Εβγέν Χαντσερίντι, ο οποίος έχει υπογράψει προσύμφωνο με τον ΠΑΟΚ, δεν πρόκειται να αγωνιστεί ξανά με τα χρώματα της Ντιναμό Κιέβου.

Ο αμυντικός της Ντιναμό Κιέβου, όπως όλα δείχνουν μέχρι το τέλος της φετινής περιόδου δεν θα δώσει το παρόν σε κανένα άλλο παιχνίδι της Ουκρανικής ομάδας, όπως αναφέρε ο  δημοσιογράφος Αρτέμ Φράνκοφ, ο οποίος είχε αποκαλύψει τη μεταγραφή του Κάρλος Σαμπράνο στην πρωταθλήτρια Ουκρανίας και φέρεται να έχει άμεση πληροφόρηση από τη διοίκηση της ομάδας.

«Υπάρχουν υποψίες ότι ο Εβγέν Χατσερίντι δεν θα ξαναπαίξει για την Ντιναμό. Πρόκειται για απόφαση της διοίκησης, λόγω της συμπεριφοράς του ποδοσφαιριστή, που δεν επέτρεπε την περαιτέρω παρουσία του στην ομάδα», ανέφερε ο αρχισυντάκτης του περιοδικού «Football».

Ο λόγος για αυτή την εξέλιξη δεν είναι άλλος από το προσύμφωνο που έχει υπογράψει ο ελληνικής καταγωγής αμυντικός ενώ παράλληλα και οι σχέσεις του με τον προπονητή της Ντιναμό, Αλεξάντερ Χάτσκεβιτς έχουν υποστεί μεγάλη ρήξη, με αποτέλεσμα να ο Εβγέν Χατσερίντι να μην προπονείται καν με την πρώτη ομάδα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News