Ελληνικό Ποδόσφαιρο

Συνάντηση για την ανάπτυξη του ελληνικού ποδοσφαίρου

Η 6η περιφερειακή συνάντηση για τον στρατηγικό σχεδιασμό ανάπτυξης του ελληνικού ποδοσφαίρου πραγματοποιήθηκε σήμερα στο ξενοδοχείο Galaxy στο Ηράκλειο.

Επίσημοι ομιλητές από την ΕΠΟ ήταν ο τεχνικός διευθυντής των Εθνικών Ομάδων κ. Ζήσης Βρύζας, ο συνεργάτης του Σκίμπε στην Εθνική Ανδρών κ. Κώστας Τσάνας, ο προπονητής της Εθνικής Κ15 κ. Θοδωρής Ελευθεριάδης, ο προπονητής εθνικών ομάδων Νεανίδων και Κορασίδων κ. Αντώνης Πριόνας και ο τεχνικός διευθυντής Ανάπτυξης και Εκπαίδευσης κ. Χαράλαμπος Ζελενίτσας.

 

Το παρών έδωσαν από τις Ενώσεις της Κρήτης οι υπεύθυνοι διοργάνωσης των πρωταθλημάτων υποδομής των Ενώσεων, οι ενωσιακοί προπονητές, εκπρόσωποι των προπονητών, υπεύθυνοι γυναικείων σωματείων, καθώς επίσης υπεύθυνοι και προπονητές από Ακαδημίες.

 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης  αναπτύχθηκαν από τα στελέχη της Ομοσπονδίας οι πυλώνες πάνω στους οποίους στηρίζεται το στρατηγικό πλάνο, ενώ δόθηκε η δυνατότητα σε όλους τους συμμετέχοντες να καταθέσουν τις προτάσεις τους πάνω στο αντικείμενο της συνάντησης.

 

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στους εξής πυλώνες:

Grassroots / Ακαδημίες / Άνοιγμα στην κοινωνία

Ανάπτυξη γυναικείου ποδοσφαίρου

Ανάπτυξη Εθνικών Ομάδων / Αναπτυξιακές Διοργανώσεις

Εκπαίδευση / Νέες τεχνολογίες

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια