Θριάμβευσε απέναντι στην Τσεχία η Εθνική Ελπίδων

Ποδόσφαιρο
Θριάμβευσε απέναντι στην Τσεχία η Εθνική Ελπίδων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Εθνική Ελπίδων μετά από μια εκπληκτική εμφάνιση επικράτησε με 3-0 της Τσεχίας στην Ξάνθη, διατήρησε την διαφορά 3 βαθμών   από την δεύτερη Κροατία, και έκανε ένα σημαντικό βήμα για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος το 2019. 

Με αυτή τη νίκη το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα που είναι αήττητο μετά από επτά ματς έφτασε τους 19 βαθμούς και είναι πέντε πόντους μπροστά από την δεύτερη Κροατία έχοντας πάρει κεφάλι στην μάχη που δίνει για πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2019 στην Ιταλία.

Η «αρμάδα» του Αντώνη Νικοπολίδη ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και με κορυφαίους τους Λημνιό και Μανθάτη που πέτυχαν τα δυο πρώτα γκολ δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει στην επικράτηση. Μάλιστα σχεδόν σε όλο το δεύτερο μέρος η Ελλάδα έπαιζε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Γαλανόπουλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 47'΄ενώ το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα είχε, χαμένο πέναλτι με τον Κουλούρη και δοκάρι με τον Μανθάτη.

Ελλάδα: Κότσαρης, Σάλιακας, Πασαλίδης, Νικολάου, Τσιμίκας, Καραχάλιος, Μανθάτης, Κουλούρης, Ανδρούτσος, Γαλανόπουλος, Λημνιός.

Τσεχία: Στάνεκ, Βίσνερ (46' Ζάζιτς), Σάτσεκ, Κούλχανεκ, Κνέζλικ, Πούλκραμπ, Τρούμπακ, Μάσεκ, Χάσεκ (46' Κράτοτσιβ) Κραλ, Λίτσκα.

1 Ελλάδα  19

2 Κροατία 16

3 Λευκορωσία 10

4 Τσεχία  10

5 Μολδαβία 4

6 Σαν Μαρίνο 0  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News