Μοιραία ήττα για την Εθνική παίδων από την Νορβηγία

Ποδόσφαιρο
Μοιραία ήττα για την Εθνική παίδων από την Νορβηγία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την βαριά ήττα με 3-0 από την Νορβηγία γνώρισαν οι πιτσιρικάδες της Εθνικής στο Παμπελοποννησιακό, η οποία την «οδήγησε» μοιραία στον αποκλεισμό από την τελική φάση.

Με απολογισμό δύο ήττες απέναντι στην Γερμανία και στη Νορβηγία με το ίδιο σκορ (3-0) και μια νίκη απέναντι στη Σκωτία, η ομάδα Βασίλη Γεωργόπουλου «αποχαιρέτησε» πρόωρα τις ελπίδες που είχε για πρόκριση στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί στην Αγγλία το καλοκαίρι του 2019.

Έτσι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, τερμάτισε στην 3η θέση του 8ου ομίλου με 3 βαθμούς και με απολογισμό τερμάτων 1-6.

Στον άλλο ματς του ομίλου της 3ης αγωνιστικής, Σκοτία-Γερμανία 1-0.

Ο Χάνσεν άνοιξε το σκορ για τους Σκανδιναβούς λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους (44’), ενώ στο 57’ ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στις καθυστερήσεις (83’) ο Ασκίλντσεν διαμόρφωσε το τελικό σκορ κι έστειλε τη Νορβηγία στην πρώτη θέση του ομίλου και φυσικά στο EURO της Αγγλίας.

Νορβηγία         7

Γερμανία        4

Ελλάδα          3

Σκωτία           3

Οι συνθέσεις:

Νορβηγία (Γκούναρ Χάλε): Σάντμπεργκ, Κόρνιτς, Χάουσο, Ρέκνταλ, Χολμ, Χάνσεν (67’ Άγκα), Βάλμπεργκ, Κολσκόγκεν, Κρίστιανσεν (57’ Ασκίλντσεν), Κιτολάνο, Μπακάι (73’ Όπσαλ)

Ελλάδα (Βασίλης Γεωργόπουλος): Μανδάς, Μαρτίνης, Καραγιάννης, Γκοτζαμανίδης, Αλεξανδρόπουλος, Μαυρουδής, Βρακάς (41’ Σερπέζης), Γώγος, Αθανασακόπουλος, Μούγιος (41’ Μασούρας, 68’ Θεοδωρόπουλος), Φάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News