Κεφάλι στη βαθμολογία για την Εθνική Παίδων

Ποδόσφαιρο
Κεφάλι στη βαθμολογία για την Εθνική Παίδων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολύ σημαντική νίκη πέτυχε η Εθνική Παίδων στην πρεμιέρα της στην Elite Round καθώς επικράτησε με 1-0 της Σκωτίας για τη 1η αγωνιστική του 8ου ομίλου. Σε συνδυασμό με το 2-2 του άλλου παιχνιδιού του ομίλου ανάμεσα στη Γερμανία και τη Νορβηγία, πλέον βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου.

Η ομάδα του Βασίλη Γεωργόπουλου είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης αλλά στο πρώτο 40λεπτο δεν μπόρεσε να την αξιοποιήσει να πετύχει κάποιο γκολ.

Στο δεύτερο μέρος όμως και συγκεκριμένα στο 56' η Ελλάδα άνοιξε το σκορ μετά από όμορφη ενέργεια του Αλεξανδρόπουλου από τα δεξιά ο οποίος έκανε τη κούρσα και την κατάλληλη στιγμή γύρισε στον Φακή που πλάσαρε εύστοχα για το 1-0.

Οκτώ λεπτά αργότερα το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έμεινε με δέκα παίκτες καθώς ο Θυμιάνης αντίκρισε απευθείας την κόκκινη κάρτα για αψιμαχία που είχε με έναν παίκτη από τη Σκωτία.

ΕΛΛΑΔΑ: Μανδάς, Θυμιάνης, Καραγιάννης, Γκοτζαμανίδης, Μαρτίνης, Αλεξανδρόπουλος, Μαυρουδής, Θεοδωρίδης (54' Βουτσάς), Αθανασακόπουλος (67' Κωνσταντινίδης), Μούγιος, Φακής (72' Σερπέζης).

ΣΚΩΤΙΑ: Μούλεν, Πάτερσον, Γουίλσον, Χάμιλτον, Άρμερ, Κοχρέιν (51 Τέιλορ), Γκίλμουρ, Ερχάμπον, Μακ Ντόναλντ (51' Ρος), Μεμπούντε, Σέμπλε.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα του 8ου όμιλου:

Γερμανία-Νορβηγία 2-2

Ελλάδα-Σκωτία 1-0

12:00 Σκωτία-Νορβηγία

16:00 Γερμανία-Ελλάδα

15:00 Σκωτία-Γερμανία

15:00 Νορβηγία-Ελλάδα

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News