«Να συνεχιστεί το πρωτάθλημα και να διαφυλαχτούν οι παίκτες»

Ποδόσφαιρο
«Να συνεχιστεί το πρωτάθλημα και να διαφυλαχτούν οι παίκτες»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όσα συμβαίνουν το τελευταίο καιρό στο Ελληνικό ποδόσφαιρο με αποκορύφωμα την αναστολή του πρωταθλήματος όπως είναι φυσικό δεν ήταν δυνατό να αφήσουν αμέτοχους τους αρχηγούς των ομάδων και τον ΠΣΑΠ, οι οποίοι σε συνάντηση που είχαν εξέφρασαν την επιθυμία τους να συνεχιστεί το πρωτάθλημα.

Οι παίκτες οι οποίοι επηρεάζονται και ζημιώνονται από την αποχή από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις και πιο συγκεκριμένα οι αρχηγοί των ομάδων της Super League, συναντήθηκαν με τη διοίκηση του ΠΣΑΠ ώστε να συζητήσουν τις εξελίξεις στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μετά τη συνάντηση, οι συμμετέχοντες προχώρησαν στην παρακάτω κοινή δήλωση: 

«Η Διοίκηση του Π.Σ.Α.Π. και οι αρχηγοί των ποδοσφαιρικών ομάδων της Super League, σε έκτακτη προγραμματισμένη συνάντηση που είχαν σήμερα, στα γραφεία του Συνδέσμου, ασχολήθηκαν με όλες τις σοβαρές εξελίξεις που συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Κοινή διαπίστωση όλων ήταν η αναγκαιότητα της συνέχειας του πρωταθλήματος, η με κάθε τρόπο διαφύλαξη της προσωπικής, αθλητικής και επαγγελματικής υπόστασης του ποδοσφαιριστή, αλλά και η κατά προτεραιότητα κατανόηση από όλους ανεξαιρέτως τους εμπλεκόμενους στο ελληνικό ποδόσφαιρο της καταλυτικής συμβολής του ποδοσφαιριστή στην εξασφάλιση του παρόντος και του μέλλοντος του. Κατά τα λοιπά, όλοι οι συμμετέχοντες στη συνάντηση επιφυλάσσονται για τις επόμενες κινήσεις τους».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News