Ελληνικό Ποδόσφαιρο

Απορρίφθηκε το αίτημα του Κουτρουμπή για απαγόρευση μεταγραφών στον Παναθηναϊκό

Το ποσό των 292.000 ευρώ υποχρεούται να πληρώσει ο Παναθηναϊκός, στον Γιώργο Κουτρουμπή έπειτα από ανακοίνωση της Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών η οποία ωστόσο απέρριψε το αίτημα του ποδοσφαιριστή για απαγόρευση μεταγραφών στο «τριφύλλι».

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός που βγάζει πλέον το… ψωμί του στο Βέλγιο και τη Σταντάρ Λιέγης, είχε καταθέσει προσφυγή κατά του Παναθηναϊκού στην οποία μεταξύ άλλων ζητούσε ποινή απαγόρευσης μεταγραφών, χωρίς ωστόσο να είχε αναφερθεί σε αφαίρεση βαθμών, άρα οι πράσινοι δεν κινδυνεύουν με μια τέτοια τιμωρία.

Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει «Η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών έλαβε την ακόλουθη απόφαση σχετικά με την υπόθεση μεταξύ του Γιώργου Κουτρουμπή και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Απέρριψε κατά πλειοψηφία μόνο το παρεπόμενο περί απαγόρευσης μεταγραφών αίτημα και κατά τα λοιπά δέχτηκε εν μέρει προσφυγή. Υποχρεώνει την ΠΑΕ να καταβάλει στον αιτούντα το ποσό των 292.144,05 ευρώ, νομιμοτόκως από την επίδοση της ένδικης προσφυγής μέχρι την εξόφληση».

Σχόλια