Ελληνικό Ποδόσφαιρο

Γραμμένος: «Επανέναρξη μόνο με έγγραφες δεσμεύσεις»

Γραμμένος: «Επανέναρξη μόνο με έγγραφες δεσμεύσεις»

Στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου του εκπροσώπου της FIFA, Χέρμπερτ Χούμπελ, ο πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος αναφέρθηκε στα γεγονότα που κλονίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Τόνισε μάλιστα, ότι μόνο με έγγραφες δεσμεύσεις από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο θα ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Αναλυτικά: «Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο πρέπει να δεσμευτεί εγγράφως στο κράτος με προτάσεις που θα αφορούν την ασφάλεια των γηπέδων. Θα δεσμευτούμε για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και θα καταθέσουμε τις προτάσεις στην ομοσπονδία. Θα τις μεταφέρουμε στον υφυπουργό αθλητισμού και αυτός θα κρίνει αν είναι προς την κατεύθυνση που ανέφερα προηγουμένως. Έπειτα θα αποφασίσει αν αναστείλει την διακοπή του πρωταθλήματος. Την μεθεπόμενη Παρασκευή το επαγγελματικό ποδόσφαιρο έχει δεσμευτεί να καταθέσει προτάσεις εγγράφως και η ομοσπονδία και ο υφυπουργός θα αξιολογήσει αν είναι ικανές για να αποφασίσει ανάκληση της απόφασης. Οι προτάσεις πρέπει να έχουν λογική απομάκρυνσης της βίας από τους αγωνιστικούς χώρους και την ασφάλεια των γηπέδων και θα δεσμευτεί το σύνολο του ποδοσφαίρου».

Σχόλια