Στράτος: «Δε συμβάλλει σε τίποτα η διακοπή»

Ποδόσφαιρο
Στράτος: «Δε συμβάλλει σε τίποτα η διακοπή»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η απόφαση της Κυβέρνησης για διακοπή του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, βρίσκει αντίθετη τη διοργανώτρια αρχή και αυτή την άποψη εξέφρασε ο πρόεδρος της Γιώργος Στράτος στη σημερινή συνάντηση με το Υφυπουργό, Γιώργο Βασιλειάδη.

Τόνισε χαρακτηριστικά ότι υπάρχουν τα αρμόδια όργανα για να επιβάλλουν ποινές, χωρίς να τεθεί σε κίνδυνο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αρχικά υπογράμμισε: «Η διακοπή του πρωταθλήματος ακυρώνει ότι θετικό έχει γίνει και θέτει σε τεράστια διακινδύνευση όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο, πέραν των οικονομικών συνεπειών σε όλες τις ομάδες. Υφίσταται νόμος, υπάρχουν προβλεπόμενες ποινές, υπάρχουν αρμόδια όργανα για να καταλογίσουν ευθύνες και αυτή είναι η δική μας άποψη. Σε ότι κριθεί αναγκαίο για την ενίσχυση του θεσμικού πλαισίου, πάντα εναρμονισμένο με τους διεθνείς κανονισμούς, εμείς θα είμαστε αρωγοί με συγκεκριμένες προτάσεις».  

Για την θέση της Σούπερ Λίγκας πρόσθεσε: «Δεν τίθεται κανένα θέμα διάστασης απόψεων. Καταθέσαμε την άποψη του συνόλου των μελών μας, Θεωρούμε πως η διακοπή δεν συμβάλει σε τίποτα και αντίθετα οδηγεί σε οπισθοδρόμηση από τον ευκταίο σκοπό και ζητήσαμε την ταχύτατη επανέναρξη των πρωταθλημάτων. Θα είμαστε παρόντες σε ότι ζητηθεί στο μέτρο που μας αναλογεί».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News