Ελληνικό Ποδόσφαιρο

Επιστολή του Βασιλειάδη στη FIFA

"Καίει" τον Ιβάν Σαββίδη για τη συμπεριφορά του...

Στην επιστολή αναφέρεται ότι η απόφαση αυτή αποσκοπεί στη διασφάλιση φιλάθλων, παικτών και όλων όσων βρίσκονται στο ποδόσφαιρο...

Ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ενημέρωσε με επιστολή του τη FIFA για την απόφαση για διακοπή του πρωταθλήματος, εξηγώντας τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση.

Αναλυτικά, η επιστολή έχει ως εξής:

«Αξιότιμε Μπγιόρν,

Κατά το περασμένο έτος κάναμε μαζί μία πολύ μεγάλη πρόοδο, προκειμένου να θεσπίσουμε νέους κανόνες σχετικά με τη διαφάνεια, τη λογοδοσία και και την αυστηροποίηση των ποινών.

Ωστόσο, το ελληνικό ποδόσφαιρο τελεί και πάλι υπό ταραχώδεις στιγμές κατά τη διάρκεια των τελευταίων παιχνιδιών. Το τελευταίο γεγονός έλαβε χώρα χθες, στο παιχνίδι μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ. Τόσο ο ελληνικός όσο και ο διεθνής Τύπος παρουσίασαν σειρά από φωτογραφίες του προέδρου και ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, κυρίου Ιβάν Σαββίδη, να εισβάλλει οπλισμένος στον αγωνιστικό χώρο.

Ως εκ τούτου, με βάση τα χθεσινά γεγονότα, αλλά και τα πολλά άλλα γεγονότα κατά τη διάρκεια των τελευταίων αγώνων, είμαι αναγκασμένος να πάρω την απόφαση να σταματήσω το ελληνικό πρωτάθλημα, για να προστατεύσω την ασφάλεια των φιλάθλων, των παικτών και όλων των εμπλεκομένων στο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα.

Επισυνάπτω και την απόφαση όπως δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως

Ειλικρινά δικός σας

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού

Γιώργος Βασιλειάδης».

Σχόλια