default-image

Αποχωρεί από τον Λεβαδειακό ο Μάντζιος

Ποδόσφαιρο
Αποχωρεί από τον Λεβαδειακό ο Μάντζιος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Βαγγέλης Μάντζιος, όπως παραδέχθηκε και ο δικηγόρος του, είναι ο Έλληνας ποδοσφαιριστής που παίζει στην Super League και έχει πιαστεί "ντοπαρισμένος". Αυτό έγινε, όπως υποστηρίζει ο ίδιος με φάρμακο που είχε πάρει το καλοκαίρι για να ξεπεράσει έναν τραυματισμό και έχει μείνει ακόμα στον οργανισμό του.

Τις επόμενες μέρες η υπόθεση του θα συζητηθεί από τα αρμόδια όργανα και εν συνεχεία θα ανακοινωθεί και η ποινή που θα του επιβληθεί και η οποία θα του στερήσει σίγουρα τη συμμετοχή του με την ομάδα του Λεβαδειακού τη φετινή σεζόν.

Για αυτό το λόγο ο ίδιος ο 34χρονος φορ έχει ζητήσει ο ίδιος να λύσει από τώρα το συμβόλαιο του το οποίο άλλωστε ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι.

Ο Έλληνας επιθετικός δεν θέλει να κάθεται πάνω σε αυτό και να πληρώνεται και έχει ζητήσει ήδη από την διοίκηση να λυθεί κοινή συναινέσει και μάλιστα οι δυο πλευρές συζητούν τα διαδικαστικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr στον Λεβαδειακό παρά την περιπέτεια του αλλά και την επιθυμία του δεν θα ήθελαν να τον αφήσουν ελεύθερο. Για αυτό και ακόμα δεν έχει βρεθεί η χρυσή τομή.

Το θέμα είναι όμως ότι ο ίδιος έχει σταματήσει να προπονείται με τους Βοιωτούς εδώ και κάποιες μέρες και μάλιστα την προηγούμενη εβδομάδα είχε βρεθεί στην προπόνηση και είχε χαιρετήσει τους μέχρι πρότινος συμπαίκτες του λέγοντας ότι αποχωρεί από την ομάδα της Βοιωτίας.

Ο Μάντζιος βρίσκεται από το 2013 στον Λεβαδειακό και μέχρι το τελευταίο του παιχνίδι με τους "πράσινους" στις 12 Φεβρουαρίου 2017 είχε αγωνιστεί σε 99 ματς έχοντας πετύχει 36 γκολ.

Η παρουσία του Μάντζιου στον Λεβαδειακό:

2013-14 30/12

2014-15 28/10

2015-16 31/12

2016-17 20/2

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News