Ελληνικό Ποδόσφαιρο

Δοκιμάζει τον Βούλγαρο Φιλίποφ ο Πλατανιάς

Στις 18:30 ο Πλατανιάς δίνει φιλικό παιχνίδι με την Μοντάνα 1921 στα πλαίσια της προετοιμασίας του στη Βουλγαρία και ο Γιώργος Παράσχος θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει τον Βούλγαρο ποδοσφαιριστή  Φιλίπ Φιλίποφ, ο οποίος αγωνίζεται τόσο ως δεξιός μπακ όσο και ως κεντρικός αμυντικός.

Ο Φιλίποφ είναι  27 ετών και τα τελευταία τρία χρόνια αγωνίστηκε την Μπότεφ Πλόβντιβ. Το  ντεμπούτο του με την U21 της Βουλγαρίας το έκανε το 2008 απέναντι στην... Ελλάδα!

Εν τω μεταξύ ο τεχνικός της ομάδας των Χανίων έκανε δηλώσεις για την κλήρωση του φετινού πρωταθλήματος, τονίζοντας:

"Συγκριτικά με πέρυσι που η αρχή για μας ήταν πάρα πολύ δύσκολη, φέτος η κλήρωση είναι πιο ικανοποιητική. Ξεκινάμε με δύο ματς στην έδρα μας και αυτό είναι σημαντικό. Την πρώτη αγωνιστική παίζουμε με έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο και ένα θετικό αποτέλεσμα θα μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε τη συνέχεια με μεγαλύτερη αισιοδοξία, καθώς εκτός από τους βαθμούς, θα τονώσει και ψυχολογικά τους παίκτες.

Πιστεύω ότι και φέτος θα είμαστε μια ανταγωνιστική ομάδα σε ένα -θεωρώ- πιο δυνατό πρωτάθλημα. Εύχομαι να μην υπάρξουν τραυματισμοί και να έχουμε στο παιχνίδι μας, τη διάρκεια που είχαμε και στον περσινό μαραθώνιο".

Σχόλια