default-image

Δοκιμάζει Βούλγαρο ο Πλατανιάς

Αθλητισμός
Δοκιμάζει Βούλγαρο ο Πλατανιάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα Βούλγαρο ποδοσφαιριστής δοκιμάζει αυτές τις ημέρες ο Πλατανιάς που προετοιμάζεται στη γειτονική χώρα.

Το όνομά του δεν έχει γίνει γνωστό, αλλά πρόκειται για παίκτη 28 ετών και  είχε πάνω από 25 συμμετοχές τη χρονιά που πέρασε σε ομάδα της πατρίδας του και από την οποία αποχώρησε λόγω οικονομικών προβλημάτων. Ο παίκτης παίζει εκτός από αριστερός μπακ και σαν στόπερ.

Ο Γιώργος Παράσχος λοιπόν αφού τον δει θα κάνει και τις σχετικές εισηγήσεις.

Ενοχλήσεις ο Κάργα

Δεν ανησυχούν  στον Πλατανιά για τον τραυματισμό του Γιάννη Κάργα, αφού φαίνεται να μην έχει κάτι σοβαρό μετά τη υποβλήθηκε μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε.

Ο 22χρονος αμυντικός ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί καλύτερα στις επόμενες προπονήσεις που γίνονται στο Πράβετς στης Βουλγαρίας.

Από κει και πέρα η ομάδα  προετοιμάζεται για το νέο φιλικό που είναι να δώσει αύριο  το απόγευμα (ώρα έναρξης και πάλι 6.30μ.μ.) στο Πράβετς αυτή τη φορά απέναντι στην βουλγαρική Μοντάνα 1921.

Επαγγελματίες Παπανικολάου- Λαμπίρης

Επαγγελματικά συμβόλαια με τον Πλατανιά υπέγραψαν  ο 18χρονος  Γιάννης Παπανικολάου και ο 19χρονος Θοδωρής Λαμπίρης .

Ο Παπανικολάου μετέχει από το ξεκίνημα της προετοιμασίας με την πρώτη ομάδα του Πλατανιά στην οποία μετέχει μετά από δύο επιτυχημένα χρόνια στην Κ17 και την Κ20 του συλλόγου, ενώ ο Λαμπίρης αφού δοκιμάστηκε αποφασίστηκε να αποκτηθεί προερχόμενος από την Κ20 του Παναθηναϊκού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News