default-image

Έμειναν στο 1-1 Ηρακλής και Βέροια

Ποδόσφαιρο
Έμειναν στο 1-1 Ηρακλής και Βέροια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καταπληκτικό παιχνίδι έγινε στο δύσκολο λόγω βροχής χώρο του Καυταντζογλείου ανάμεσα σε Ηρακλή και Βέροια που δεν ανέδειξε όμως  νικητή (1-1). Όποια ομάδα και αν κατακτούσε τους τρεις βαθμούς θα το άξιζε αφού χάθηκαν ένα σωρό ευκαιρίες.

Και η ισοπαλία ωστόσο είναι αποτέλεσμα που μπορεί να χαρακτηριστεί δίκαιο.

Ανάκογλου και Βέλλιος πέτυχαν τα γκολ του αγώνα, με τον πρώτο να ανοίγει το σκορ στο 9', πετυχαίνοντας το δεύτερο τέρμα του με την ομάδα της Ημαθίας σε έξι εμφανίσεις και τον δεύτερο να βάζει το 11ο φετινό του, εκμεταλλευόμενος τραγικό λάθος του Καντιμοίρη.

Καλύτερη η «βασίλισσα του βορρά», έχασε ένα… τσουβάλι ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ο «Γηραιός» είχε τον Χουάντερσον σε εξαιρετική μέρα, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 88' με τον Ρομάνο.

 Ο Ηρακλής πήγε στους 31 βαθμούς, ενώ η Βέροια έφτασε τους 26 (ο Πανθρακικός που παίζει τη Δευτέρα 14/3 έχει 17).

ΗΡΑΚΛΗΣ (Ν. Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Ζιαμπάρης, Στάμου (87' Περόνε), Τσότρας, Ιντζόγλου, Κυριακίδης, Μοντέιρο (46' Λουκίνας), Λεοζίνιο (78' Ρομάνο), Βέλλιος.

ΒΕΡΟΙΑ (Δ. Ελευθερόπουλος): Καντιμοίρης, Μπράβο, Γιαννούλης, Αραγονές, Μαραγκός, Σιόντης, Άρτσε, Μαγέφσκι, Γιουσούφ (80' Αμπντούν), Ανάκογλου (90'+1' Πούγγουρας), Καϊκούτ (73' Ναζλίδης).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News