default-image

Εύκολη νίκη του Πλατανιά στη Λιβαδειά

Αθλητισμός
Εύκολη νίκη του Πλατανιά στη Λιβαδειά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εντυπωσιακός ήταν ο Πλατανιάς στη Λιβαδειά και ένα ημίχρονο στάθηκε αρκετό για να επικρατήσει 0-3.

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου ήταν εξαιρετική στο α΄ μέρος. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν ό,τι ήθελαν απέναντι σε έναν Λεβαδειακό που έδειχνε χαμένος  με αποτέλεσμα το ένα γκολ να διαδέχεται το άλλο .

Μόλις στο 4', ο Κουλιμπαλί βρέθηκε ανενόχλητος στην περιοχή των Βοιωτών και με σουτ νίκησε τον Μοσχονά και άνοιξε το σκορ. Οι παίκτες του Μάντζιου δεν μπορούσαν να αντιδράσουν, είδαν τους αντιπάλους τους να φτάνουν και άλλες φορές με αξιώσεις στην περιοχή τους και η πρώτη τους τελική ήταν στο 25' με τον Μερεμπασβίλι από πλάγια θέση και τον Σωτηρίου να διώχνει σε κόρνερ.

Η φάση αυτή ήχησε σαν καμπανάκι στους παίκτες της κρητικής ομάδας, που πέτυχε άλλα δυο γκολ μέχρι την ανάπαυλα. Στο 32', ο Στανισάβλιεβιτς συνεργάστηκε άψογα με τον Αποστολόπουλο και εκείνος από κοντά δεν είχε πρόβλημα να κάνει το 2-0, ενώ πέντε λεπτά μετά και πάλι ο Στανισάβλιεβιτς βρήκε τον Ανγκούλο, ο οποίος μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά, δοκίμασε σκαφτό πλασέ και πέτυχε το τρίτο γκολ των Κρητικών. Ο απόλυτος εφιάλτης για το Λεβαδειακό που δεν έκανε απολύτως τίποτα στον αγωνιστικό χώρο.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Μάντζιος): Μοσχονάς, Μανωλάς, Μίνγκας, Γιάχιτς, Μεντί, Στάθης (46' Ουόν), Τόπι (46' Ατζαγκούν), Μαχαμάτ, Γιακουμάκης Μερεμπασβίλι (77' Τσουρίκοφ), Μάντζιος.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Παράσχος): Σωτηρίου, Κουλιμπαλί, Βάντερσον, Σελίν, Μπανανά, Στανισάβλιεβιτς, Μουνάφο, Μενδρινός (65' Ράμος), Ντίνας (74' Βαλεριάνος), Αποστολόπουλος, Ανγκούλο (85' Τσιμότζι).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News