Ελληνικό Ποδόσφαιρο

Έχουν παράπονα για τη διαιτησία στον Πλατανιά

Αρκετά παράπονα για τη διαιτησία από το ματς με την Καλλονή έχει ο Πλατανιάς όχι μόνο για το πέναλτι που δεν θεωρούν ότι δεν δόθηκε στην ομάδα τους αλλά και για άλλες διαιτητικές αποφάσεις του κ. Ευαγγέλου και των συνεργατών του.

Συγκεκριμένα όπως ισχυρίζονται στην ομάδα των Χανίων έγιναν: δύο λανθασμένες υποδείξεις οφσάιντ (Ράμος και Μιλούνοβιτς) και μια φάση που ο Γουνδουλάκης κόπηκε ενώ έβγαινε τετ α τετ με τον γκολκίπερ της Καλλονής (ο διαιτητής γύρισε πίσω την φάση για να δώσει φάουλ).

Στον Πλατανιά αναγνωρίζουν βέβαια πως η εικόνα της ομάδας δεν ήταν καλή και δεν θύμιζε προηγούμενα παιχνίδια. Αυτό δεν αναιρεί όμως το γεγονός ότι κυρίως με την φάση του πέναλτι ο διαιτητής δεν τους άφησε να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω στο συγκεκριμένο ματς.

Αυτό βέβαια που προβληματίζει ακόμα περισσότερο τους ανθρώπους του συλλόγου είναι το ότι φέτος ο Πλατανιάς έχει πέσει πολλές φορές «θύμα» διαιτητικών αποφάσεων που του έχουν στερήσει βαθμούς σε πολύ σημαντικούς αγώνες, είτε εντός και είτε εκτός έδρας.

Σε ότι αφορά τα αγωνιστικά ο Μενδρινός κάνει ατομικό αλλά μάλλον προλαβαίνει το επόμενο ματς. Ο Σελίν είναι διαθέσιμος πλέον ενώ έχει γυρίσει και ο Κουλιμπαλί.

Ο Ράμος έχει διάστρεμμα και κάκωση από κλωτσιά και έκανε θεραπεία. Ο Γουνδουλάκης έκανε ατομικό και ο Ιτούα είχε σφίξιμο στο πόδι και έκανε θεραπεία. Όσοι έπαιξαν ή μπήκαν αλλαγή με Καλλονή έκαναν αποκατάσταση.

Σχόλια