default-image

Ανυπομονούν οι διεθνείς για τα φιλικά σε Σίδνεϊ και Μελβούρνη

Ποδόσφαιρο
Ανυπομονούν οι διεθνείς για τα φιλικά σε Σίδνεϊ και Μελβούρνη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενθουσιασμένοι φαίνεται να είναι τόσο οι Έλληνες διεθνείς όσο και οι ομογενείς στη Μελβούρνη για το φιλικό που θα διεξαχθεί στις 7 Ιουνίου ανάμεσα στην Ελλάδα και την Αυστραλία στο "Etihad Stadium".

Τα φιλικά με τα «καγκουρό» θα ξεκινήσουν από το  "ANZ Stadium" του Σίδνεϊ στις 4 Ιουνίου και ήδη όλοι προετοιμάζονται πυρετωδώς.

Ενθουσιασμένος δήλωσε για τα δύο φιλικά παιχνίδια ο Βασίλης Τοροσίδης, αλλά και ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Αυστραλίας, Άγγελος Ποστέκογλου.

Ο αρχηγός της Εθνικής μας επισήμανε χαρακτηριστικά:  «Εκ μέρους όλων των συμπαικτών μου, θα ήθελα να εκφράσω τον ενθουσιασμό μας για τους αγώνες στην Αυστραλία. Για εμάς, τους ποδοσφαιριστές, είμαι μεγάλη χαρά να αγωνιζόμαστε μπροστά σε συμπατριώτες μας στο εξωτερικό.

Τα τελευταία χρόνια είχαμε το προνόμιο και τη χαρά να ζήσουμε και να εισπράξουμε την υποστήριξή τους στη Νότια Αφρική, στις ΗΠΑ, στην Βραζιλία, καθώς και σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες. Είναι ξεχωριστές αυτές οι στιγμές για εμάς!», επισήμανε χαρακτηριστικά.

Ο Άγγελος Ποστέκογλου είπε από την πλευρά του:  «Μας αρέσει που θα παίξουμε μπροστά στους φιλάθλους μας, αλλά και στους εγκατεστημένους στην Μελβούρνη Έλληνες, που είναι παθιασμένοι με την πατρίδα τους και το ποδόσφαιρό της. Θα δημιουργηθεί μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα στο γήπεδο», κατέληξε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News