default-image

Προτιμά την Εθνική Αυστραλίας ο Γιάννου

Ποδόσφαιρο
Προτιμά την Εθνική Αυστραλίας ο Γιάννου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θετικός στο να φορέσει τη φανέλα της Εθνικής Αυστραλίας φαίνεται να είναι ο Απόστολος Γιάννου καθώς θεωρεί ότι θα είναι καλύτερο για τον ίδιο ως ποδοσφαιριστή.

Ο Έλληνας φορ μιλώντας στο FOX Sports επισήμανε ότι θεωρεί πατρίδες του και την Αυστραλία και την Ελλάδα, ωστόσο, θα επέλεγε να φορέσει τη φανέλα της Εθνικής Αυστραλίας μια και θα είναι καλύτερο για τον ίδιο.

«Δεν ήταν εύκολο και προφανώς είναι δύσκολο να επιλέξω για το ποια χώρα θα αγωνιστώ από τη στιγμή που αισθάνομαι το ίδιο και για τις δύο. Ξέρω πως η Αυστραλία βρίσκεται σε ανοδική πορεία από τη στιγμή που ανέλαβε ο Άγγελος Ποστέκογλου. Η Εθνική Αυστραλίας θα ήταν καλύτερη για μένα ως ποδοσφαιριστή, το να παίξω για αυτή και να δώσω τα πάντα, τον καλύτερό μου εαυτό», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννου, ο οποίος έχει κληθεί στην Εθνική Ελλάδας, αλλά δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής σε επίσημο ματς κάτι που του δίνει το δικαίωμα να αγωνιστεί στην Αυστραλία.

Κατά καιρούς ο Άγγελος Ποστέκογλου έχει παρακολουθήσει τον Γιάννου κάτι που άρεσε στον Έλληνα φορ. «Το γεγονός ότι έχει έρθει ως εδώ για να με δει τα λέει όλα. Το θέμα με τον Άγγελο, τον οποίο και εκτιμώ, είναι ότι δεν με πίεσε να αγωνιστώ για την Αυστραλία. Ήθελε να δει τι θα αποφασίσω εγώ και πως το έβλεπα. Νομίζω πως οι φίλοι μου θα έχουν εκστασιαστεί».

Τέλος αναφέρθηκε στη μεταγραφή του στην κινεζική Γκουανγκζού, λέγοντας: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Νομίζω είναι καιρός να κάνω το επόμενο βήμα. Το περίμενα πολύ να βγω από την Ελλάδα και να παίξω ποδόσφαιρο στο εξωτερικό σε άλλες χώρες. Αν δεν έγινε στην Ευρώπη, έγινε στην Ασία που είναι η επόμενη μεγάλη πρόκληση».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News