default-image

Αναζητά παίκτες στην Αγγλία ο Πογιέτ

Ποδόσφαιρο
Αναζητά παίκτες στην Αγγλία ο Πογιέτ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι κακοί χειρισμοί ως τώρα και η αρνητική εξέλιξη στην υπόθεση του Ορλάντο Σα έχουν δυσκολέψει τα πράγματα για την Ένωση  που ψάχνει υπό πίεση χρόνου πλέον να κάνει τις προσθήκες που (αποδεδειγμένα) χρειάζεται.

Χωρίς να ενθουσιάζεται, αλλά και χωρίς να απορρίπτει ακόμα, τις προτάσεις που του έχουν γίνει (Πέκχαρτ, Ραμίρο Κόστα, Ούκρα), ο Γκουστάβο Πογιέτ ψάχνεται στην Αγγλία για επιθετικό και εξτρέμ. Κι αυτό διότι κίνηση για την απόκτηση στόπερ θεωρείται δεδομένο ότι θα γίνει μονάχα σε περίπτωση που υπάρξουν εξελίξεις με τον Άρθο.

Έτσι, ο Ουρουγουανός ποντάρει στις επαφές που διατηρεί στο Νησί και ευελπιστεί ότι έστω και τις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου θα παρουσιαστούν ευκαιρίες. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα έχει εντοπιστεί μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση επιθετικού, με αρκετά καλό όνομα για να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον κι άλλων ομάδων στην Αγγλία.

Σε κάθε περίπτωση από την ΑΕΚ διαρρέεται ότι θα υπάρξουν άμεσα εξελίξεις στα μεταγραφικά θέματα και ότι πρόθεση είναι άμεσα (ακόμα και μέσα στις επόμενες 48 ώρες) να έχει γίνει μεταγραφή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News