default-image

Περισσότερους βαθμούς ήθελε ο Παράσχος

Αθλητισμός
Περισσότερους βαθμούς ήθελε ο Παράσχος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Iκανοποιημένος  από την ισοπαλία κόντρα στον Ηρακλή χθες στο Καυταντζόγλειο, εμφανίστηκε Γιώργος Παράσχος όμως τόνισε πως, γενικότερα, η ομάδα του θα έπρεπε να έχει περισσότερους βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

"Έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Το σίγουρο είναι πως δεν έπρεπε να λήξει χωρίς γκολ. Η ομάδα μου στάθηκε τυχερή στα πρώτα δέκα λεπτά, όταν ο Ηρακλής πίεσε και έβγαλε φάσεις. Μετά ισορροπήσουμε το παιχνίδι, βγάλαμε ωραίες επιθέσεις. Το να φτάνουμε σε σημείο να έχουμε 14 και 15 τελικές σε εκτός έδρας παιχνίδι είναι σίγουρα κάτι που μας αφήνει ικανοποιημένους.

Δυστυχώς για εμάς, όμως, συνεχίζεται το πρόβλημα του εύκολου γκολ και αυτό μας στερεί βαθμούς. Φεύγω ικανοποιημένος, όμως, από το αποτέλεσμα, αν και μου μένει μία πικρία, γιατί θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Ηρακλή και στο Κύπελλο και στο πρωτάθλημα".

Σε ερώτηση για τη βαθμολογική συγκομιδή των δύο ομάδων, δήλωσε: "Εμείς, σύμφωνα με τις εμφανίσεις μας, έπρεπε να έχουμε περισσότερους βαθμούς. Η πορεία του Ηρακλή είναι επίσης για περισσότερους βαθμούς".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News