default-image

Τέσσερα παιχνίδια για τη Σούπερ Λίγκα

Ποδόσφαιρο
Τέσσερα παιχνίδια για τη Σούπερ Λίγκα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τέσσερις αγώνες συνεχίζεται σήμερα η 18η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Χθες το θέαμα δεν ήταν τόσο πλούσιο στους αγώνες που έγιναν στο ελληνικό πρωτάθλημα, όμως θα διεξαχθούν αναμετρήσεις με ομάδες που έχουν δείξει το τελευταίο διάστημα πως μπορούν να δικαιώσουν τις προσδοκίες που υπάρχουν από τους Έλληνες φιλάθλους.

Την αυλαία ανοίγει το παιχνίδι της ΑΕΚ στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα. Η «Ένωση» θέλει να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί της, πετυχαίνοντας την 5η διαδοχική νίκη στους «Ζωσιμάδες». Από την πλευρά του, ο Γιάννης Πετράκης φέρεται να είναι με την πλάτη στον τοίχο και ο αγώνας με τους «κιτρινόμαυρους» παρουσιάζεται καθοριστικός όσον αφορά το μέλλον του στην ομάδα.

Το επόμενο παιχνίδι είναι το Αστέρας – Καλλονή στην Τρίπολης, με τους Αρκάδες να επιθυμούν να παραμείνουν στην 5η θέση της βαθμολογίας. Από την πλευρά τους, οι νησιώτες θέλουν τη νίκη με την οποία θα μπορέσουν να μαζέψουν βαθμούς για να ξεκολλήσουν από τον πάτο της βαθμολογίας.

Με αρκετά νέα πρόσωπα αναμένεται ο Ιγκόρ Τούντορ να παρατάξει τον ΠΑΟΚ απέναντι στη Βέροια, την οποία οι Θεσσαλονικείς υποδέχονται στο γήπεδο της Τούμπας. Ο λόγος είναι οι απουσίες (εκτός ο ανέτοιμος Κόστα, ο τραυματίας Λέοβατς και ο τιμωρημένος Τζαβέλλας) και οι συνεχόμενοι αγώνες που έχει δώσει ο «Δικέφαλος του Βορρά» σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Από την πλευρά τους, οι Ημαθιώτες θέλουν να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά την ήττα από τον ΠΑΣ στα Ιωάννινα.

Τέλος, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Πανιώνιο, έχοντας ως στόχο να προσπεράσει την ΑΕΚ στη δεύτερη θέση, εάν ο «Δικέφαλος» δεν τα καταφέρει στα Γιάννενα. Σήμερα είναι η τελευταία αγωνιστική της ποινής που είχε επιβληθεί στο «τριφύλλι» για τα επεισόδια που είχαν σημειωθεί στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής

Σάββατο (16/1)

SKODA Ξάνθη - Ατρόμητος 2-2

Πανθρακικός - Παναιτωλικός 0-0

Λεβαδειακός - Ηρακλής 1-1

Κυριακή (17/1)

ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ (15:00)-Novasports 2

Αστέρας Τρίπολης-Καλλονή (17:15)-Novasports 4

ΠΑΟΚ-Βέροια (17:15)-Novasports 2

Παναθηναϊκός-Πανιώνιος (19:30)-Novasports 1

Δευτέρα (18/01)

Πλατανιάς-Ολυμπιακός (19:30)-Novasports 1

Επόμενη αγωνιστική (19η)

Σάββατο (23/01)

Καλλονή-Πανθρακικός (15:00)

Πανιώνιος-Αστέρας Τρίπολης (17:15)

Ολυμπιακός-Skoda Ξάνθη (19:30)

Κυριακή (24/01)

Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός (15:00)

Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα (17:15)

Βέροια-Παναιτωλικός (17:15)

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ (19:30)

Δευτέρα (25/01)

Ηρακλής-Πλατανιάς (19:30)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News