default-image

Θέλει συνεργασία και συντονισμό ο Σκίμπε

Ποδόσφαιρο
Θέλει συνεργασία και συντονισμό ο Σκίμπε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση με τους Γιάννη Γκούμα και Βασίλη Γεωρόπουλο είχε το Σάββατο ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Μίχαελ Σκίμπε με θέμα συζήτησης το συντονισμό της συνεργασίας τους στα εθνικά κλιμάκια.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Μίχαελ Σκίμπε, δουλεύει πυρετωδώς όλο αυτό το διάστημα, για τις ανάγκες της Εθνικής μας ομάδας, έστω και αν δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις αυτό το διάστημα, ειδικά μετά και τον αποκλεισμό από την τελική φάση του EURO 2016.

Από 'κει και πέρα όμως, υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να γίνουν, ώστε η γαλανόλευκη θα δουλεύει όπως ακριβώς θέλει ο ίδιος και να παρουσιαστεί η ομάδα έτοιμη για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2018. Άλλωστε, στόχος είναι η πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αφού πρώτα... στρώσει η κατάσταση εντός της Εθνικής σε όλα τα επίπεδα.

Στο πλαίσιο αυτό, ο 50χρονος Γερμανός προπονητής πραγματοποίησε το Σάββατο (12/12) συνάντηση με τους συναδέλφους του στις μικρότερες Εθνικές ομάδες, ώστε να συντονιστεί όσο το δυνατόν καλύτερα η δουλειά τους και να υπάρχει η καλύτερη δυνατή συνεργασία. Δεν ήταν ακριβώς συνάντηση γνωριμίας, αλλά κάτι παραπάνω, αφού κράτησε αρκετές ώρες και αντάλλαξαν απόψεις.

Ο κ. Σκίμπε τούς ανέλυσε το πως δούλευε ο ίδιος στην εθνική Γερμανίας και στα κλαμπ που ήταν προπονητής και ανέλυσε τα "θέλω" του στους Αντώνη Νικοπολίδη, Γιάννη Γκούμα και Βασίλη Γεωργόπουλο, έχοντας στο πλάι του τον Ηρακλή Μεταξά, ενώ το παρών έδωσε και ο Κώστας Τσάνας. Αντάλλαξαν απόψεις, μίλησαν για αρκετά θέματα και στόχος είναι να υπάρχει σωστός συντονισμός.

Το μοντέλο λειτουργίας των Εθνικών ομάδων, η συνεργασία των ομοσπονδιακών προπονητών, το πώς θα τσεκάρουν τους παίκτες, τα κριτήρια επιλογής των διεθνών, οι προπονήσεις και το τακτικό κομμάτι, αλλά πολλά θέματα έπεσαν στο τραπέζι και αποτέλεσαν αντικείμενο ανάλυσης. Ήταν μια αρκετά ουσιαστική συζήτηση και πολύ πιθανό να επαναληφθεί και στο μέλλον, αφού στόχος είναι να υπάρχει λειτουργική συνεργασία ανάμεσα στους ομοσπονδιακούς μας εκλέκτορες.

Το ραντεβού έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο που διαμένει πάντα η Εθνική στην Βουλιαγμένη και μετέπειτα παρακολούθησαν το ματς του Πανιωνίου με την ΑΕΚ, ενώ κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και σήμερα στο Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης στην άδεια λόγω τιμωρίας Λεωφόρο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News