default-image

Ήττα για την Εθνική γυναικών

Ποδόσφαιρο
Ήττα για την Εθνική γυναικών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την ήττα με 1-3  γνώρισε η Εθνική μας ομάδα γυναικών ποδοσφαίρου στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των προκριματικών του EURO 2017 στο Α' ΔΑΚ Κατερίνης.

Η Ρουμανία ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ μόλις στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης με τη Ρους, η οποία βρέθηκε στην πλάτη τς ελληνικής άμυνας από πάσα της Μπόικου και με ωραίο φαλτσαριστό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Πελετίδου. Η ελληνική ομάδα ισορρόπησε πλήρως το ματς στη συνέχεια, αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία της Παραλούτσα. Αντιθέτως, οι Ρουμάνες ήταν αυτές που κατόρθωσαν στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου (45'+1') με την Μπόικου, από πάσα της Ρους αυτή τη φορά, να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα για δεύτερη φορά.

Η Εθνική μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και άρχισε να πιέζει αφόρητα τις Ρουμάνες. Η ανωτερότητα αυτή μεταφράστηκε σε γκολ στο 65ο λεπτό, όταν η Σαρρή με ασύλληπτο σουτ από τα 30 μέτρα έστειλε τη μπάλα στο αριστερό «παραθυράκι» της Παραλούτσα και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο ματς. Οι διεθνείς συνέχισαν να πιέζουν, όμως, δεν μπόρεσαν να νικήσουν εκ νέου την αντίπαλη τερματοφύλακα, σε αντίθεση με τις Ρουμάνες, οι οποίες με την αρχηγό τους Φλορεντίνα Ολάρ, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων (91') πέτυχαν ένα ακόμη γκολ και έφτασαν στο τρίποντο της νίκης.

Επόμενος αγώνας για την Εθνική την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου στις 19:45 και πάλι στο Α' ΔΑΚ Κατερίνης με αντίπαλο την πανίσχυρη Γαλλία.

ΕΛΛΑΔΑ: Πελετίδου, Κυδωνάκη (74' Πελεκούδα), Δημητρίου, Χατζηγιαννίδου, Βλασιάδου, Σιδηρά, Μάρκου, Παπαδοπούλου, Κοκοβιάδου (46' Σαρρή), Μωραϊτου (62' Παντελιάδου), Κόγγουλη

ΡΟΥΜΑΝΙΑ: Παραλούτσα, Κορντουνεάνου, Μπορτάν, Φίτσαϊ, Βουτάφου, Ρους (83' Μπουτέα), Μπόικου (68' Τζούρτζου), Φλορεντίνα Ολάρ, Ολίβια Οπρέα, Τσιολάκου (59' Λούνκα), Κορίνα Ολάρ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News