default-image

Φιλική νίκη του Πλατανιά επί της Κ20

Αθλητισμός
Φιλική νίκη του Πλατανιά επί της Κ20

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την ευκαιρία να διαπιστώσει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του Πλατανιά εν όψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος και του ματς της 11ης αγωνιστικής με τον Λεβαδειακό στα Περιβόλια είχε ο Γιώργος Παράσχος. Οι Χανιώτες έδωσαν φιλικό προπονητικού χαρακτήρα, με τους «μεγάλους» να επικρατούν με 4-2 των «μικρών».

Ο πολύπειρος τεχνικός χρησιμοποίησε από ένα ημίχρονο όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του, καθώς αρκετοί είναι εκείνοι που απουσιάζουν με τις εθνικές τους ομάδες ή έχουν άδεια για προσωπικούς λόγους.

Δύο τέρματα σημείωσε ο Ράμος και από ένα οι Τσουράκης και Μουνάφο. Τα γκολ για την Κ20 σημείωσαν ο Μαραγκουδάκης και ο Ανυφαντάκης.

Στο φιλικό, εκτός από τους απόντες στο εξωτερικό, δεν πήραν μέρος ο Γκνιάτιτς που συνεχίζει τη θεραπεία του εξαιτίας του προβλήματος στους προσαγωγούς, ο επίσης τραυματίας Σελίν ακολούθησε το ατομικό του πρόγραμμα, καθώς και ο Ανγκούλο που παρουσίασε σημάδια κόπωσης και γυμνάστηκε μόνος του.

Συγκεκριμένα στο πρώτο ημίχρονο έπαιξαν οι: Κοκκαλάς, Μπανανά, Βάντερσον, Αποστολόπουλος, Ζίκο, Τζιμότζι, Μενδρινός, Στανισάβλιεβιτς, Ντίνας, Πάγκαλος και Ράμος.

Στο δεύτερο αγωνίστηκαν οι: Σωτηρίου, Δημήτρης, Τζιμότζι, Σκουλουδάκης, Τζιλβάν, Μουνάφο, Γουνδουλάκης, Ντίνας, Τσουράκης, Μιλούνοβιτς, Ράμος, ενώ στη θέση του Ισπανού φορ, πέρασε μετά το 60ό λεπτό ο Πάγκαλος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News