Ελληνικό Ποδόσφαιρο

Παράσχος: Δεν περίμενα να αντισταθούμε στον Ολυμπιακό

Ο Γιώργος Παράσχος τόνισε μετά το 2-2 στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το κύπελλο  πως φοβόταν την καλή ψυχολογία των «ερυθρόλευκων» από τις τελευταίες επιτυχίες σε Ελλάδα και Ευρώπη, όμως έπαιξαν ανοιχτά και αυτό βοήθησε να γίνει ένα ωραίο ματς και πως έμεινε ικανοποιημένος από τα νέα παιδιά που χρησιμοποιήθηκαν, ενόψει της συνέχειας.

Αναλυτικά: «Παρόλο που και οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με πολλούς αναπληρωματικούς, νομίζω ότι έγινε ένα ωραίο παιχνίδι. Από την πλευρά μας, δεν περίμενα ότι θα μπορούσαμε να αντισταθούμε στον Ολυμπιακό που είχε και πολύ καλή ψυχολογία, λόγω της πορείας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Πίστευα πριν από το ματς ότι δύσκολα θα αντεπεξέλθουμε. Παίξαμε ανοιχτά και νομίζω ότι ικανοποιήθηκε ο κόσμος που ήρθε στο γήπεδο ή που είδε το παιχνίδι από την τηλεόραση.

Πιστεύω ότι έβγαλα χρήσιμα συμπεράσματα για ορισμένα παιδιά που δεν είχαν πολλά παιχνίδια στα πόδια τους και θεωρώ ότι μπορούμε να ποντάρουμε σε πολλά άτομα για να έχουμε καλύτερη πορεία στο πρωτάθλημα. Εύχομαι καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό και να συνεχίσει την καλή του πορεία σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Σχόλια