default-image

Χωρίς Ολιμπά η αποστολή του Πλατανιά

Ποδόσφαιρο
Χωρίς Ολιμπά η αποστολή του Πλατανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πλατανιά για την αυριανή (17/10, 16:00) αναμέτρηση με τον Πανθρακικό στα Περιβόλια, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League.

Μετά την πολύ καλή παρουσία στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης κόντρα στον Αστέρα στην Τρίπολη και τον πολύτιμο βαθμό που απέσπασε, το ζητούμενο πλέον για τον Πλατανιά είναι αύριο η πρώτη εντός έδρας νίκη, ώστε η ομάδα μας να πάρει την βαθμολογική, αλλά και την ψυχολογική ώθηση που χρειάζεται για την δύσκολη συνέχεια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Ο Γιώργος Παράσχος στο σημερινό πρόγραμμα έριξε το βάρος στις στημένες φάσεις, καθώς από αυτές μπορεί να κριθεί σε μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμα ενός αγώνα. Επίσης η τελευταία προπόνηση περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής.

Ο Γκνιάτιτς, που σήμερα έχει γενέθλια, προπονήθηκε κανονικά χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις και υπολογίζεται από τον τεχνικό της ομάδας μας για την αναμέτρηση με τον Πανθρακικό. Στο πρόγραμμα πήρε μέρος και ο Γιακουμάκης, ενώ αντίθετα ο Τζιμότζι γυμνάστηκε μόνος του.

Ο Κέβιν Ολιμπά έμεινε εκτός αποστολής και στο παιχνίδι με τους Θρακιώτες, όπως με τον Αστέρα, παρότι μέσα στην εβδομάδα δούλεψε σκληρά. Το επεισόδιο που είχε προ ημερών με τον προπονητή του δεν έχει συγχωρεθεί.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η 20μελής αποστολή. Αναλυτικά: Σωτηρίου, Κοκκαλάς, Μπανανά, Δημήτρης, Ιτούα, Κουλιμπαλί, Βάντερσον, Σελίν, Αποστολόπουλος, Στανισάβλιεβιτς, Γκνιάτιτς, Μενδρινός, Μαχαμάτ, Γουνδουλάκης, Μουνάφο, Ράμος, Μιλούνοβιτς, Τσουράκης, Τζιλβάν, Ανγκούλο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News