default-image

Έκοψαν τον Κουκουλάκη, όπως... τον πατέρα του (Θέλουν "υπάκουους";)

Αθλητισμός
Έκοψαν τον Κουκουλάκη, όπως... τον πατέρα του (Θέλουν "υπάκουους";)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελικά τι «σκούπισε» η ΕΠΟ στον πίνακα των διεθνών διαιτητών, με τη σαρωτική ανανέωση; Εκείνους που ίδια αναξίως προώθησε τα τελευταία χρόνια και εκείνους που δεν της ήταν… υπάκουοι!

Στην τελευταία κατηγορία ανήκει ο Μιχάλης Κουκουλάκης, που ενώ ήταν «γεμάτος» από παιγνίδια στο Europa Leaque και σε εθνικές ομάδες, δεν ήταν αρεστός στο εσωτερικό (άραγε, γιατί δεν τους έκανε τα χατίρια;). Θα μπορούσαν μάλιστα να βγάλουν από τους πίνακες -τόσο… ικανοί είναι- και τον Τάσο Σιδηρόπουλο, αλλά το ότι χρίσθηκε από την FIFA «elite» και έχει ένα κάρο ματς Champions Leaque, φυσικά, δεν το τόλμησαν. Τους φτάνουν τα άλλα σκάνδαλα!

Αλλά και ο Κύρος Βασσάρας, πως «έθαψε» την υποτιθέμενη προσωπικότητα; Την πλήρωσε δηλαδή ο Μιχάλης Κουκουλάκης από το Ηράκλειο και όλοι εκείνοι που είχε επιλέξει από το «σύστημα» (δεν τους υπολόγιζαν καν στην Ευρώπη), κόπηκαν για να μπουν στη θέση τους, οι πιστοί στις «αρετές» του παιγνιδιού. Παρέμειναν μόνο οι Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), Καλογερόπουλος (Αθηνών) και «χάνουν» το σήμα οι Κουκουλάκης (Ηρακλείου), Σπάθας (Πειραιά), Γιάχος (Χίου), Παππάς (Αθηνών), Τριτσώνης (Αθηνών).  

Ενδεικτικό είναι το σχόλιο του Παναγιώτη Κουτάκου, από τον «Φίλαθλο», όπου χαρακτηρίζει "ρισκαδόρικη χωρίς λόγο και υπερβολική» την απόφαση της ΕΠΟ με τους διεθνείς" μεταξύ άλλων αναφέρει για τον Μιχάλη Κουκουλάκη:

"Καταρχήν, είναι ανεξήγητη, άστοχη και άδικη η αποπομπή του Μιχάλη Κουκουλάκη, ενός διαιτητή που είναι στην 1η κατηγορία, παίρνει σταθερά τρία ματς στους ομίλους του Europa League και στους "32" του θεσμού, σφύριξε σε δύο ματς των προκριματικών του Euro 2016 με εξαιρετική απόδοση, είναι μόλις 40 ετών και βρίσκεται και ως επιπρόσθετος στην ομάδα του Τάσου Σιδηρόπουλου. Ακόμα κι αν έμενε καρφωμένος στην 1η κατηγορία τους ορισμούς του θα τους έπαιρνε, δεδομένου ότι έχει πολύ καλές διαιτησίες όπου ορίστηκε. Ενώ τώρα, τουλάχιστον για δύο χρόνια, ο μόνος που θα ορίζεται από τον  Αύγουστο και μετά θα είναι ο Σιδηρόπουλος, εκτός κι αν οι συγκυρίες είναι πολύ ευνοϊκές για τον Καλογερόπουλο και ανέβει γρήγορα από την 3η στην 1η κατηγορία".

Είχε συμβεί και τον πατέρα Κουκουλάκη!

"Και κάτι άλλο για την περίπτωση του Κρητικού ρέφερι. Είναι η 2η που η οικογένεια Κουκουλάκη έχει τέτοιου είδους αντιμετώπιση από την ΕΠΟ. Η πρώτη ήταν το 1990 όταν ο Γιώργος Κουκουλάκης, πατέρας του Μιχάλη, αν και Νο2 τότε στους διεθνείς πίσω από τον Μιχάλη Γερμανάκο, είχε κοπεί από τον πίνακα. Βέβαια, τότε η ΕΠΟ είχε πει πως ο Κουκουλάκης είχε κοπεί με απόφαση της ΦΙΦΑ, η οποία προτίμησε κάποιους άλλους από τους 10 που είχαν τότε προταθεί για έξι θέσεις (αυτό, πάντως, δεν το 'χαψε κανείς)".

(«Η λογική λέει πως με εξαίρεση τον Σιδηρόπουλο, διαιτητή σε αγώνα ομίλων του Europa και σε επίσημο ματς Ανδρών θα ξαναδούμε από τον Σεπτέμβριο του 2018 και μετά. Εκτός κι αν ο Καλογερόπουλος ή κάποιος από τους νέους έχουν πορεία ανάλογη του Σιδηρόπουλου»).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News