default-image

Πρόβλημα με τρεις στον Πλατανιά

Αθλητισμός
Πρόβλημα με τρεις στον Πλατανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα Χανιά επέστρεψε το μεσημέρι της Τρίτης (6/10) η αποστολή του Πλατανιά καθώς η αποστολή μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης επέστρεψε στην Αθήνα όπου και διανυκτέρευσε πριν "πετάξει" για τα Χανιά την Τρίτη το πρωί.

Ο βαθμός που απέσπασε ο Πλατανιάς στην Αρκαδία αποδείχτηκε "πύρρειος" καθώς ο Γιώργος Παράσχος είδε τρεις ποδοσφαιριστές του να παραπονούνται για ενοχλήσεις και να μην μετέχουν την Τρίτη στο χαλάρωμα που έγινε στο αθλητικό κέντρο της ομάδας. Ο λόγος για τους Γιακουμάκη, Γκνιάτιτς και Ντίνα. Μάλιστα για τους δυο τελευταίους υπάρχει ανησυχία και θα υποβληθούν σε περαιτέρω εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος των τραυματισμών τους και ο χρόνος αποθεραπείας τους.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Στην βάση της επέστρεψε η ομάδα μας, καθώς μετά την αναμέτρηση με τον Αστέρα στην Τρίπολη διανυκτέρευσε στην Αθήνα και "πέταξε" το πρωί για τα Χανιά. Ο Γιώργος Παράσχος και οι παίκτες του πήγαν απευθείας στο Μάλεμε για προπόνηση. Οσοι αγωνίστηκαν τη Δευτέρα έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι έπαιξαν διπλό σε περιορισμένο χώρο.

Όσον αφορά στους παίκτες που επέστρεψαν τραυματίες από το παιχνίδι με τον Αστέρα, κανείς δεν πήρε μέρος στο πρόγραμμα. Ο Γιακουμάκης έχει ένα σφίξιμο στη γάμπα, ενώ ο Γκνιάτιτς έχει δεχτεί δυνατό χτύπημα κοντά στον αστράγαλο και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί. Ο Ντίνας έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News