default-image

Κοντά στον Μπαρόχα η ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
Κοντά στον Μπαρόχα η ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον Άλεν Μπαρόχα καταλήγει η ΑΕΚ για τη θέση του γκολκίπερ. Η συμφωνία με τον 26χρονο άσο είναι οριστική και ο διεθνής με τη Βενεζουέλα θα αναλάβει να… καθαρίσει με την Καράκας, όπου και ανήκει, για να έρθει στην Αθήνα. Η πλευρά του ποδοσφαιριστή έχει διαβεβαιώσει τους «κιτρινόμαυρους» πως δεν θα προκύψει πρόβλημα και όλα δείχνουν πως ο τερματοφύλακας που έλαμψε στο Κόπα Αμέρικα θα είναι αυτός που θα πλαισιώσει τον Γιάννη Ανέστη.

Πέραν των εξαιρετικών εμφανίσεων του Μπαρόχα στο Κόπα Αμέρικα, για την αξία και τις προοπτικές του εγγυάται και ο συμπαίκτης του στη Βενεζουέλα Ρόναλντ Βάργκας, ο οποίος αναμένεται στην Αθήνα μετά την ειδική άδεια που εξασφάλισε λόγω της συμμετοχής του στην κορυφαία διοργάνωση της Λατινικής Αμερικής.

Σε ό,τι αφορά στον Τζιοβάνι, οι δηλώσεις που έκανε ο εκτελεστικός διευθυντής της Φλουμινένσε περί συμφωνίας με τον 26χρονο αριστερό μπακ για την ανανέωση του συμβολαίου του για τρία χρόνια προκάλεσαν ανησυχία στις τάξεις της ΑΕΚ. Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς επρόκειτο να μιλήσει με τον παίκτη τις πρώτες πρωινές ώρες και σύντομα θα γνωρίζουμε τι θα συμβεί σε αυτό το σίριαλ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News