default-image

Η σημαντική συμβολή του Τόρες στην προσπάθεια του Πλατανιά

Αθλητισμός
Η σημαντική συμβολή του Τόρες στην προσπάθεια του Πλατανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν είναι και μικρό πράγμα να παίζεις σε μία ομάδα που παλεύει για την παραμονή και μέσα σε δυο σεζόν (με 4 ματς λιγότερα μάλιστα), να έχεις πετύχει 18 γκολ.

Δεν προσφέρει θέαμα, ούτε κάνει τσαλιμάκια. Θα χάσει σίγουρα γκολ, αλλά θα πετύχει και κρίσιμα. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Τόρες αποτελεί έναν από τους καλύτερους επιθετικούς του ελληνικού πρωταθλήματος.

Η αλήθεια είναι βέβαια πως ο 29άχρονος άσος δεν ξεκίνησε καλά, ενώ για ένα διάστημα έχασε και την εμπιστοσύνη του Χριστόπουλου. Με την αλλαγή στον πάγκο, ωστόσο, ο Τόρες βρήκε τον καλό του εαυτό και πέτυχε δυο γκολ που χαρίζουν... 4 νίκες.

Οι δυο τελευταίες νίκες του Πλατανιά προήλθαν από αντίστοιχα γκολ του 29άχρονου φορ. Σε συνδυασμό με τα δυο παιχνίδια απέναντι σε ΟΦΗ και Νίκη Βόλου, οι  Χανιώτες μαζεύουν 12 πόντους... ξεκούραστα και ελπίζουν βάσιμα σε παραμονή.

Βέβαια για να σιγουρέψει την παρουσία του και τη νέα σεζόν, ο Πλατανιάς πρέπει να κερδίσει την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στα Χανιά. Θα τα καταφέρει; Με αυτόν τον Τόρες μπορεί.

Το πρόγραμμα μέχρι το τέλος

31η Νίκη Βόλου (έξω)

32η Παναιτωλικός (μέσα)

33η ΟΦΗ (έξω)

34η Ολυμπιακός (μέσα)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News