default-image

Ατρόμητος – Κέρκυρα στις 19:30

Ποδόσφαιρο
Ατρόμητος – Κέρκυρα στις 19:30

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο γήπεδο του Περιστερίου ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της 30ής αγωνιστικής της Super League με τον Ατρόμητο (19:30) να υποδέχεται την Κέρκυρα. Οι Περιστεριώτες επιζητούν τη νίκη στην προσπάθεια που κάνουν για μια θέση στα πλέι οφ, ενώ οι Φαίακες θέλουν το «διπλό» προκειμένου να εξασφαλίσουν την παραμονή τους και μαθηματικά.

Έναν ευχάριστο… πονοκέφαλο έχει να αντιμετωπίσει ο Νίκος Νιόπλιας ενόψει του αγώνα με την Κέρκυρα στο Περιστέρι. Ο τεχνικός του Ατρόμητου καταστρώνει τα πλάνα του για το παιχνίδι με τους Φαίακες το οποίο συμπληρώνει το πρόγραμμα της 30ής αγωνιστικής χωρίς να αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα απουσιών.

 Έτσι, έχει στη διάθεσή του σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές του καθώς έμεινε εκτός για προληπτικούς λόγους μόνο ο Καραμάνος που προέρχεται απο τραυματισμό και κρίθηκε ανέτοιμος. Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» του έμπειρου προπονητή είναι οι εξής 20 ποδοσφαιριστές: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κιβρακίδης, Νάστος, Κοντοές, Κούρος, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπρίτο, Ούμπιντες, Ναπολεόνι, Καράσκο, Γκαρσία, Μπάλλας, Δημούτσος, Παπάζογλου, Γεωργίου, Αγκουαζί, Κατσουράνης, Μαρσελίνιο.

«Λαβωμένη» στο Περιστέρι

Με αρκετά προβλήματα καλείται να καταστρώσει τα πλάνα του για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Περιστέριο ο τεχνικός της Κέρκυρας. Ο Μιχάλης Γρηγορίου λοιπόν δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες πέντε παικτών του για το ματς με το οποίο ολοκληρώνεται η 30ή αγωνιστική της Super League. Συγκεκριμένα, εκτός αποστολής έμειναν οι Λεάλ και Ντιόγκο που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, καθώς και οι Ζορμπάς, Ζουμπουλάκης, Κουμπούτια που κρίθηκαν ανέτοιμοι παρόλο που έχουν επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων.

 Έτσι, οι «εκλεκτοί» του Γρηγορίου για το παιχνίδι της Μ. Δευτέρας (6/4) είναι οι εξής 18 ποδοσφαιριστές: Σέτκους, Κουτζαβασίλης, Σιόντης, Γκόμες, Ντιμιτρόφσκι, Κόντος, Βενέτης, Καρντόζο, Ανδρεόπουλος, Γκαζαριάν, Μαρκόφσκι, Χαβίτο, Καϊκούτ, Παρασκευαϊδης, Μανωλάς, Γεωργακόπουλος, Μακρίδης, Κρητικός.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News