default-image

Έχει έξι διεθνείς ο Πλατανιάς

Αθλητισμός
Έχει έξι διεθνείς ο Πλατανιάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για μια ομάδα είναι κάτι σημαντικό και ιδιαίτερο να έχει διεθνείς ποδοσφαιριστές. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για έναν σύλλογο από την περιφέρεια και για μια ομάδα που μέχρι τώρα στην ιστορία της δεν είχε ξανά ποτέ διεθνείς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της και στην διάρκεια της φετινής περιόδου είχε τουλάχιστον έξι.

Ο λόγος για την ομάδα του Πλατανιά που λόγω των μεταγραφών που έγιναν το καλοκαίρι με τις επιλογές του Γιάννη Χριστόπουλου αλλά και λόγω της δουλειάς του νεαρού τεχνικού με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του και την εμπιστοσύνη που τους έδειξε άνοιξε η πόρτα των εθνικών ομάδων για κάποιους εξ αυτών.

Χαρακτηριστικά αυτή την περίοδο λείπουν τρεις ποδοσφαιριστές λόγω των υποχρεώσεων τους με τις εθνικές τους ομάδες. Ο Γιακουμάκης έχει κληθεί στην Εθνική Ελπίδων με τον Πλατανιά για πρώτη φορά να έχει παίκτη στις ελληνικές ομάδες ακόμα και στις μικρές.

Επίσης έχει κληθεί ο Μιλούνοβιτς στην Ελπίδων της Εθνικής Σερβίας και ο Μπανανά στην Εθνική Ελπίδων του Καμερούν εξαργυρώνοντάς την σκληρή δουλειά και τα παιχνίδια που έκαναν με την ομάδα του Πλατανιά.

Ακόμα είχε κληθεί και ο Κουλιμπαλί που όμως λόγω του τραυματισμού του δεν πήγε στην εθνική ομάδα του Μάλι ενώ δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι διεθνείς με την Εθνική Ουκρανίας είναι και ο Νιέπλιακ που όμως τώρα απουσιάζει επειδή είχε μείνει αρκετό καιρό εκτός αγωνιστικής δράσης ενώ διεθνείς είναι και ο Ιτούα ήταν μέλος της ομάδας του Κονγκό και στον προθάλαμο των εθνικών τους ομάδων βρέθηκαν οι Μαχαμάτ, Ολιμπά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News