default-image

Δεν ρωτήθηκαν για τις αλλαγές ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός

Ποδόσφαιρο
Δεν ρωτήθηκαν για τις αλλαγές ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τρεις αλλαγές ανακοίνωσε το πρωί η Superleague. Μάλιστα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση οι αποφάσεις αυτές ελήφθησαν κατά την διάρκεια του διοικητικού συμβουλίου της Δευτέρας (2/3) και αφορούν τις αλλαγές σε ώρες και ημέρες διεξαγωγής τριών αγώνων (ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και Α.Ε.Λ. ΚΑΛΛΟΝΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ).

Πάντως με ανακοίνωση τους ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός τονίζουν ότι δεν ρωτήθηκαν για τις αλλαγές.

Όπως ανέφερε σε ενημέρωση προς τους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, όμως, κάθε άλλο παρά ομόφωνη ήταν η απόφαση αυτή, αφού, όπως ανέφερε ουδείς ρώτησε τους ανθρώπους του "Δικεφάλου" για αυτές τις αλλαγές, κάτι που προκάλεσε την δυσαρέσκειά τους για το θέμα.

Μετά τον ΠΑΟΚ και από τον Παναθηναϊκό έβγαλαν στην σέντρα την Super League λέγοντας πως ποτέ δεν πάρθηκε ομόφωνη απόφαση για την αλλαγή στο πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής και δη την μεταφορά του αγώνα Πανθρακικός-Ολυμπιακός μια μέρα νωρίτερα.

Όπως σημείωναν από το τριφύλλι ουδέποτε ψήφισαν για να πάει το Πανθρακικός - Ολυμπιακός μια μέρα νωρίτερα.

Και φυσικά προκαλεί απορίες πως εννοεί το «ομόφωνα» η Super League. Όπως χαρακτηριστικά σημείωναν από το τριφύλλι δεν ήταν καν παρόντες στην ψηφοφορία καθώς είχαν αποχωρήσει από το Δ.Σ.

Στον Παναθηναϊκό τώρα σχολιάζοντας τον ορισμό του Μάνταλου και των βοηθών του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ αλλά και του Γιάχου που ορίστηκε τέταρτος έλεγαν δεικτικά: «Dream team».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News