Ελληνικό Ποδόσφαιρο

Προπόνηση και… καφεδάκι στον Πλατανιά

Την ευκαιρία να… εκμεταλλευτούν την καλή μέρα είχαν σήμερα  οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ του Πλατανιά, καθώς μετά την πρωινή προπόνηση, πήγαν όλοι μαζί για καφέ!

Συγκεκριμένα, μετά το τέλος της προπόνησης ο Γιάννης Χριστόπουλος μαζί με τους συνεργάτες του, πήραν όλους τους ποδοσφαιριστές των «ερυθρόλευκων» και μετέβησαν στην περιοχή του Κολυμπαριού, μόλις λίγα χιλιόμετρα μακριά από το προπονητικό κέντρο του Μάλεμε και απόλαυσαν τον καφέ τους.

Πάντως, νωρίτερα, οι Χανιώτες συνέχισαν την προετοιμασία τους για τα επόμενα ματς του πρωταθλήματος, ακολουθώντας πρόγραμμα αποθεραπείας, μετά το εσωτερικό δίτερμα της Κυριακής . Εν συνεχεία, ο Γιάννης Χριστόπουλος μίλησε στους ποδοσφαιριστές του και τους επεσήμανε πως τα επόμενα ματς είναι ιδιαίτερα κρίσιμα για την ομάδα των Χανίων, όπου πρέπει να δείξει χαρακτήρα για να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς για να φτάσει κοντά στην παραμονή.

Αύριο οι παίκτες του Πλατανιά θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν, μια και θα έχουν ρεπό και την Τετάρτη  θα γυμναστούν σε δύο… δόσεις, αρχικά το πρωί και εν συνεχεία το απόγευμα.

Σχόλια