default-image

Παρουσιάστηκαν οι νέοι παίκτες του Πλατανιά

Αθλητισμός
Παρουσιάστηκαν οι νέοι παίκτες του Πλατανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πλατανιάς παρουσίασε τους τρεις ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν τον Ιανουάριο, με τους Γκαβιλάν, Μαχλελή και Κάσιο να δηλώνουν έτοιμοι για να βοηθήσουν την ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου.

Τους τρεις ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου παρουσίασε κι επίσημα το μεσημέρι της Τετάρτης (18/02) ο Πλατανιάς, παρουσία του προπονητή της ομάδας, Γιάννη Χριστόπουλου. Χάιμε Γκαβιλάν, Όρτα Κάσιο και Γιώργος Μαχλελής εμφανίστηκαν απόλυτα ικανοποιημένοι από τη συνεργασία τους με τον Πλατανιά Χανίων και τόνισαν ότι βασικός τους στόχος είναι να προσφέρουν τον καλύτερο εαυτό τους προκειμένου η ομάδα των Χανίων να πετύχει τους φετινούς στόχους της.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Χριστόπουλος καλωσόρισε και επίσημα τους τρεις ποδοσφαιριστές, τονίζοντας ότι «τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ουσιαστικά στην ομάδα μας έγιναν τρεις αντικαταστάσεις συμβολαίων. Υπήρχε μια λύση συμβολαίου και δύο ποδοσφαιριστές ζήτησαν να αποχωρήσουν από την ομάδα. Και επίσης υπήρχε ένας δανεισμός ποδοσφαιριστή και η επιστροφή ενός δανεικού ποδοσφαιριστή στην ομάδα μας. Ξέρετε ότι η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος για τις ομάδες. Παρόλα αυτά», συνέχισε ο προπονητής του Πλατανιά Χανίων, «εμείς σταθήκαμε τυχεροί και προσθέσαμε στο ρόστερ μας τρεις ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι πολύ ικανοί, είναι εξαιρετικοί χαρακτήρες και εκτός από την ποιότητά τους παίζουν μέσα στο γήπεδο και με την καρδιά τους. Τα παιδιά νομίζω ότι έχουν προσαρμοστεί σε μεγάλο βαθμό, ξέρουν πού έχουν έρθει, ξέρουν τις απαιτήσεις της ομάδας και είμαι σίγουρος ότι θα μας βοηθήσουν στην προσπάθεια που κάνουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας», κατέληξε ο κ. Χριστόπουλος.

Κατά την παρουσίαση των τριών ποδοσφαιριστών, ο υπεύθυνος Τύπου της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων Γιώργος Γεωργακάκης σημείωσε ότι «κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, η ομάδα του Πλατανιά φρόντισε να ενισχυθεί παίρνοντας τρεις πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, στο μέτρο των δυνατοτήτων της και με βάση πάντα και τις επιθυμίες του προπονητή μας, του κ. Χριστόπουλου, ο οποίος έχει αναλάβει αυτό το κομμάτι και κατά την άποψή μας το έχει φέρει εις πέρας, από το καλοκαίρι, με απόλυτη επιτυχία. Με αλφαβητική σειρά, ο Χάιμε Γκαβιλάν, ο Όρτα Κάσιο και ο Γιώργος Μαχλελής. Είναι τρεις ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν μία ήδη σημαντική ποδοσφαιρική διαδρομή και θεωρούμε ότι και τα τρία αυτά παιδιά, όπως και όλα τα υπόλοιπα, θα μπορέσουν να μας ενισχύσουν στην προσπάθεια που κάνουμε για την παραμονή στην κατηγορία».

Ο κ. Γεωργακάκης επισήμανε ακόμη ότι «πέραν από τις ποδοσφαιρικές ικανότητες, για εμάς εδώ, στην ποδοσφαιρική οικογένεια του Πλατανιά, είναι πολύ σημαντικό, οι παίκτες που έρχονται -και όχι μόνο, όλοι οι συνεργάτες- να πληρούν και κάποιες προϋποθέσεις σε ό,τι αφορά στον χαρακτήρα τους. Θεωρούμε, δηλαδή, ότι είναι πολύ σημαντικό να διατηρήσουμε και να διατηρούμε το οικογενειακό κλίμα, το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει εντός και εκτός αποδυτηρίων και πιστεύουμε ότι με την προσθήκη και αυτών των τριών ποδοσφαιριστών, του Χάιμε, του Όρτα και του Γιώργου, το καταφέραμε και αυτό».

Ο Χάιμε Γκαβιλάν ανέφερε, αρχικά, ότι «είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ενημερώθηκα για τον Πλατανιά από ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί εδώ. Μίλησα με τον Χουάν Αγκιλέρα και μου είπε ότι είναι ένα πολύ καλό μέρος για να έρθει κάποιος και να αγωνιστεί. Η αποδοχή απ" όλους ήταν πάρα πολύ καλή. Θέλω να παίξω. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα και να αποκτήσω εμπειρίες. Να αφιερωθώ στην ομάδα και να αποδόσω την καλύτερό μου εαυτό».

Σε ερώτηση για το αν σκέφτεται να παραμείνει στον Πλατανιά και μετά τη λήξη του συμβολαίου του, ο Γκαβιλάν απάντησε: «Ήρθα για πέντε μήνες, αλλά δεν κλείνω καμία πόρτα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το κλίμα εδώ, η προσαρμογή μου είναι πολύ γρήγορη και σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος από την ομάδα. Τίποτα δεν αποκλείεται».

Ερωτηθείς για το γεγονός ότι, κατά το παρελθόν, σύμφωνα με δημοσιεύματα, είχε υπάρξει ενδιαφέρον για τον ίδιο, όταν αγωνιζόταν στη Χετάφε, από τον κ. Μίτσελ, όταν ο τελευταίος ήταν προπονητής του Ολυμπιακού, ο Ισπανός μεσοεπιθετικός είπε: «Προσωπικά εμένα δεν με ενημέρωσε κανείς γι" αυτό. Ακούστηκε κάτι στην Ισπανία, αλλά δεν είχα κάποια πρόταση. Πάντα, όταν υπάρχει ενδιαφέρον από μία μεγάλη ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός, αυτό σημαίνει κάτι για ένα παίκτη. Σημαίνει ότι τα πάει καλά, ότι κάνει καλή δουλειά. Αυτό που θέλω τώρα είναι να παίξω, να βοηθήσω την ομάδα και να εξασφαλίσουμε την παραμονή όσο πιο γρήγορα γίνεται».

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Θέλω να προσφέρω, να βοηθήσω την ομάδα. Ήμουν σε ένα καλό πρωτάθλημα στην Ελβετία, αλλά είχε αλλάξει ο προπονητής και δεν ήμουν τόσο ικανοποιημένος. Τώρα είμαι εδώ και είμαι πολύ χαρούμενος γι" αυτό», σημείωσε ο Όρτα Κάσιο.

Ερωτηθείς για το αν ένας από τους λόγους που αποφάσισε να φύγει από την Ελβετία και να έρθει στην Ελλάδα είναι και το καλύτερο κλίμα, ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός είπε: «Δεν ξέρω τι ακούγεται, αλλά σίγουρα το κλίμα της Ελλάδας είναι πιο κοντά στο κλίμα της Βραζιλίας. Επίσης, με βοηθάει πολύ στο παιχνίδι μου. Όλα πάνε πολύ καλά».

Ερωτηθείς, τέλος, για το σε ποια θέση του αρέσει να αγωνίζεται, ο Κάσιο ανέφερε: «Συνήθως παίζω ως δεκάρι, στο κέντρο, αλλά στην Ελβετία έπαιζα όπως παίζω κι εδώ, στις πτέρυγες. Για μένα, ωστόσο, δεν είναι τόσο σημαντικό σε ποια θέση αγωνίζομαι, αλλά να βοηθάω την ομάδα και να πηγαίνουν όλα καλά. Μου αρέσει να δίνω την τελική πάσα, να είμαι πάντα μέσα στις φάσεις και φυσικά να σκοράρω».

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους στην ομάδα, οι οποίοι με επέλεξαν. Ιδιαίτερα τον προπονητή, τον κ. Γιάννη Χριστόπουλο, που πίστεψε στις δυνατότητές μου κι έδειξε ενδιαφέρον για εμένα. Εγώ από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να δικαιώσω όλους τους ανθρώπους του Πλατανιά. Έχω πολλές δυνατότητες, έχω να δώσω πολλά και ελπίζω να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει όλους τους στόχους της», υπογράμμισε ο Γιώργος Μαχλελής.

Ερωτηθείς αν πιστεύει ότι μπορεί να δικαιώσει την άποψη που έχει εκφράσει παλαιότερα ο Τεν Κάτε για τον ίδιο, ο αμυντικός του Πλατανιά Χανίων απάντησε: «Πιστεύω ναι. Πάντα πιστεύω στον εαυτό μου, έχω πολλή αυτοπεποίθηση. Πιστεύω ότι τα τελευταία χρόνια δεν έχω δείξει όλες τις δυνατότητές μου. Όπως είπα και πριν έχω να δώσω πολλά κι ελπίζω να μπορεί να βγάλει ο προπονητής μου όλα αυτά που έχω να δώσω και να φανούν στο γήπεδο».

Σε ερώτηση για το ποιος είναι ο προσωπικός του στόχος, ο Μαχλελής είπε: «Θέλω μέσα από τη δουλειά να βοηθηθεί ο εαυτός μου, γιατί, όπως είπα, είμαι σχετικά νέος σε ηλικία. Έχω υψηλές προσδοκίες και θέλω να με βοηθήσει ο Πλατανιάς να κάνω το επόμενο βήμα».

Τέλος, σε ερώτηση αναφορικά με τον πρόσφατο τραυματισμό του και την πορεία της αποκατάστασής του, ο Γιώργος Μαχλελής σημείωσε: «Πάμε από το καλό στο καλύτερο. Πέρασαν δύο εβδομάδες, δεν ξέρω πόσο ακόμη θα χρειαστεί. Ελπίζω όσο πιο γρήγορα γίνεται, για να βρίσκομαι και πάλι κοντά στην ομάδα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News