default-image

Ξάνθη- Πλατανιάς στις 19:30 στα Πηγάδια

Αθλητισμός
Ξάνθη- Πλατανιάς στις 19:30 στα Πηγάδια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο γήπεδο των Πηγαδίων πέφτει η αυλαία της 24ης αγωνιστικής, όπου η Ξάνθη υποδέχεται τον Πλατανιά. Οι Ακρίτες θέλουν αφενός να επεκτείνουν το αήττητο σερί τους (1 νίκη, 6 ισοπαλίες) κι αφετέρου να πάρουν τους 3 βαθμούς που θα τους διατηρήσουν σε κοντινή απόσταση από την 5η θέση.

Στην αντίπερα όχθη, οι Χανιώτες μετά τη νίκη επί του Πανθρακικού πήραν βαθιά βαθμολογική «ανάσα» και θέλουν ανάλογη συνέχεια προκειμένου να απομακρυνθούν κι άλλο από την «επικίνδυνη» ζώνη.

Χωρίς νέα προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Ξάνθης, ενόψει του εντός έδρας αγώνα της Δευτέρας (16/2, 19:30) με τον Πλατανιά. Στο πρωινό χαλάρωμα της Κυριακής, ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε τον Κλέιτον να συμμετέχει κανονικά και τον συμπεριέλαβε στην 19μελή αποστολή.

Για το ματς με τον Πλατανιά υπολογίζονται οι: Κυριακίδης, Ζαρόπουλος, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Γκομσί, Γουάλας, Λισγάρας, Γούτας, Παπάζογλου, Φλίσκας, Παπαστεριανός, Βασιλακάκης, Ομπόντο, Λουσέρο, Βάλτερ, Μπέλιτς, Κλέιτον, Καπετάνος και Ράνος.

Μισός… στα «Πηγάδια»

Επτά απουσίες μετράει ο Γιάννης Χριστόπουλος ενόψει της «μάχης» της Δευτέρας (16/2) με την Skoda Ξάνθη στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής. Ο τεχνικός ηγέτης του Πλατανιά δεν μπορεί να υπολογίζει στις… γνωστές απουσίες των Μαχλελή, Μπανανά που είναι τραυματίες, των Νέπλιακ και Τζίλβαν, που δεν βρίσκονται ακόμα στην κατάλληλη κατάσταση, μια και προέρχονται από προβλήματα, ενώ το Σάββατο (15/2) οι Μενδρινός, Τσουράκης και Φιγκέιρα, αποχώρησαν από το πρόγραμμα με προβλήματα.

Συγκεκριμένα, οι δύο πρώτοι υποφέρουν από ενοχλήσεις στην μέση και ο τελευταίος από ενοχλήσεις στον προσαγωγό. Όπως είναι εύκολα αντιληπτό και οι τρεις έμειναν εκτός αποστολής και οι απόντες έφτασαν τους επτά, ενώ αντίθετα, στην διάθεση του Γιάννη Χριστόπουλου είναι οι: Αγκιλέρα, Αποστολόπουλος, Γιακουμάκης, Γκαβιλάν, Γουνδουλάκης, Δημήτρης, Ζαραδούκας, Ιτούα, Κάσιος, Κοκκαλάς, Κουλιμπαλί, Μαχαμάτ, Μιλούνοβιτς, Ολιμπά, Σέχου, Σούκια, Τέτε, Τόρες, Τσοντάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News