default-image

Παρουσίασε τον Νιόπλια ο Σπανός

Ποδόσφαιρο
Παρουσίασε τον Νιόπλια ο Σπανός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με κάθε επισημότητα έκανε το… προπονητικό του ντεμπούτο σήμερα ο Νίκος Νιόπλιας στον Ατρόμητο. Ο έμπειρος τεχνικός που αναλαμβάνει τις τύχες των Περιστεριωτών είχε την ευκαιρία να γνωρίζει τους νέους του παίκτες και να ξεκινήσει την δουλειά για τον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ που διεξάγεται την Κυριακή (15/2).

Τον Νιόπλια λοιπόν αλλά και τον βοηθό του, Θανάση Κολιτσιδάκη, παρουσίασε στους ποδοσφαιριστές ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Σπανός, που είδε στη συνέχεια την προπόνηση μαζί με τον τεχνικό διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλο και τον γενικό αρχηγό Σπύρο Σοφιανό.

Το ευχάριστο για τον Νιόπλια είναι πως δεν υπάρχουν προβλήματα απουσιών και μπορεί να καταστρώσει τα πλάνα του για το επικείμενο παιχνίδι χωρίς «πονοκεφάλους» και δουλεύοντας με όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Τέλος, η προετοιμασία των Περιστεριωτών θα συνεχιστεί με προπόνηση την Παρασκευή (13/2) στο αθλητικό κέντρο, ενώ αντιπροσωπεία των παικτών αποτελούμενη από τους Μπάλλα, Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδη θα επισκεφθεί το 22ο Δημοτικό Περιστερίου για να μοιράσει εισιτήρια του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News