default-image

Χριστόπουλος: Ήταν νίκη ψυχολογίας

Αθλητισμός
Χριστόπουλος: Ήταν νίκη ψυχολογίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά τη νίκη επί του Πανθρακικού, ο προπονητής του Πλατανιά  Γιάννης Χριστόπουλος μίλησε για νίκη ψυχολογίας: "Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θέλαμε τη νίκη απαραιτήτως για τη ψυχολογία, αλλά και για τη βαθμολογία.

 Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι και επιτρέψαμε στον αντίπαλο να κάνει μόνο δύο επιθέσεις, ενώ εμείς είχαμε 19. Τα προβλήματα τραυματισμών είναι πολλά και η αλλαγή του Ιτούα που κάναμε σήμερα ήταν και αυτή αναγκαστική''.

Πρόσθεσε ακόμη: ''Αν δείξουμε αυτό το πρόσωπο και στα υπόλοιπα 10 παιχνίδια, δε θα κινδυνέψουμε. Η παραμονή είναι μια πολύ δύσκολη διαδικασία και το πρωτάθλημα είναι πολύ δυνατό. Ζούμε χωρίς τη βοήθεια κανενός και τα παιδιά κερδίζουν με την αξία τους. Υπάρχουν νεαροί παίκτες, όπως ο Γιακουμάκης και ο Αποστολόπουλος και θα στηριχτούμε εκεί".

Για τα μεταγραφικά σενάρια τόνισε: "Δεν ξέρω για μεταγραφές, αλλά υπάρχει ένας παίκτης που βρίσκεται στα Χανιά, ο οποίος αγωνίζεται ως αριστερός επιθετικός, αλλά δεν μπορώ να αποκαλύψω ποίος είναι, καθώς πρέπει να γίνουν κάποιες διαδικασίες".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News