default-image

Ανακοινώνει Γκαβιλάν ο Πλατανιάς

Αθλητισμός
Ανακοινώνει Γκαβιλάν ο Πλατανιάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κοντά στην ολοκλήρωση μιας σπουδαίας μεταγραφής βρίσκεται ο Πλατανιάς καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως ο παίκτης για τον οποίο μίλησε ο Γιάννης Χριστόπουλος είναι ο Χάιμε Γκαβιλάν Μαρτίνεθ με σπουδαία καριέρα στο πρωτάθλημα της Ισπανίας.

Στην διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του αγώνα με τον Πανθρακικό ο Γιάννης Χριστόπουλος αποκάλυψε πως ποδοσφαιριστής από την Ισπανία που αγωνίζεται ως αριστερός εξτρέμ βρίσκεται στα Χανιά για λογαριασμό του Πλατανια και πως η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα.

Δεν θέλησε όμως να αποκαλύψει το όνομα καθώς ήθελε πρώτα ο παίκτης να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, εν συνεχεία να υπογράψει και τότε να ανακοινωθεί από την ΠΑΕ η απόκτηση του.

Και όλα αυτά γιατί σύμφωνα με όσα λένε πληροφορίες από την πιάτσα των ατζέντηδων ο Πλατανιάς βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση μιας σπουδαίας μεταγραφής καθώς στα Χανιά βρίσκεται ο Χάιμε Γκαβιλάν Μαρτίνεθ ο οποίος πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από τη Λεβάντε.

Ο 29χρονος ξεκίνησε άσος παίζει σε όλη του την καριέρα στην Ισπανία έχοντας ξεκινήσει τη θητεία του από την Βαλένθια και στη συνέχεια πέρασε και από τις Τενερίφη και Χετάφε πριν πάρει μεταγραφή στην Λεβάντε.

Ο Γκαβιλάν έχει γεμάτες σεζόν στο ισπανικό πρωτάθλημα και αν όλα πάνε καλά και ολοκληρωθεί αυτή η σπουδαία μεταγραφή για τον Πλατανιά τότε θα μιλάμε για μια πολύ καλή κίνηση από πλευράς κρητικών που θα βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου να διατηρηθεί στην κατηγορία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News