default-image

Πληρώνει ακριβά ο ΠΑΟΚ για την επιστροφή Βιεϊρίνια

Ποδόσφαιρο
Πληρώνει ακριβά ο ΠΑΟΚ για την επιστροφή Βιεϊρίνια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποφασισμένοι να ενισχύσουν αισθητά το υπάρχον ρόστερ του ΠΑΟΚ με μία μεγάλη μεταγραφή δείχνουν στον ΠΑΟΚ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι  οι Θεσσαλονικείς ήρθαν σε επαφή με την πλευρά του Αντελίνο Βιεϊρίνια που μένει ελεύθερος από την Βόλφσμπουργκ για συνεργασία από το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο «Δικέφαλος του Βορρά» είναι διατεθειμένος να δώσει μέχρι και 2 εκατ. ευρώ στον διεθνή άσο για να επιστρέψει στην Ελλάδα και να φορέσει ξανά την ασπρόμαυρη φανέλα.

Ο Βιεϊρίνια ψάχθηκε για ομάδα στο εξωτερικό, αλλά από τη στιγμή που δεν βρίσκει σύλλογο που να πληροί καλύπτει τις φιλοδοξίες του όλα δείχνουν ότι θα παίξει ξανά στην Τούμπα.

Αγωνία για Ρικάρντο Κόστα

Για το κέντρο της άμυνας, στον ΠΑΟΚ έχουν ως μεγάλο στόχο τον Ρικάρντο Κόστα.

Ο Πορτογάλος στόπερ σε επικοινωνία του με τον «Δικέφαλο του Βορρά» είχε ενημερώσει πως θα ολοκλήρωνε τις διαπραγματεύσεις για να μείνει ελεύθερος από την Αλ Σαϊλίγια. Αυτό ακόμη δεν έχει επιτευχθεί και είναι ένα γεγονός που μεγαλώνει την αγωνία στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο.

Όσον αφορά τώρα τον αριστερό χαφ, ο ΠΑΟΚ φέρεται να προσέγγισε τον Βραζιλιάνο Μισέλ Μπάστος, ο οποίος αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στην πατρίδα του με τη φανέλα της Σάο Πάολο. Στις πρώτες συζητήσεις διαπιστώθηκε οικονομική απόσταση και το θέμα έχει παραμείνει στάσιμο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News