default-image

Εκτός Εθνικής ο Χριστοδουλόπουλος

Ποδόσφαιρο
Εκτός Εθνικής ο Χριστοδουλόπουλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νοκ άουτ τέθηκε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος από τα δύο προσεχή παιχνίδια της Εθνικής μας ομάδας καθώς δεν ξεπέρασε τη θλάση που τον ταλαιπωρεί και κόπηκε από τον Ρανιέρι.

Ο μεσοεπιθετικός της Βερόνα αντιμετώπιζε εξ αρχής πρόβλημα τραυματισμού, ωστόσο ο Κλαούντιο Ρανιέρι τον κάλεσε με την ελπίδα ότι θα προλάβαινε να το ξεπεράσει και να τεθεί στη διάθεσή του.

Ωστόσο ο ίδιος ο παίκτης επικοινώνησε με τον Γιώργο Καραγκούνη και αφού τον ενημέρωσε ότι η πορεία της αποθεραπείας του απ' τη θλάση στον προσαγωγό δεν επιτρέπει αισιοδοξία πως θα 'ναι έτοιμος την επόμενη βδομάδα, ο προπονητής αποφάσισε να τον αφήσει έξω από τις επιλογές του.

Αντίθετα, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος έκανε μεν μια μικρο-επέμβαση στο ζυγωματικό, αλλά σε επικοινωνία που επίσης είχε με τον Καραγκούνη του τόνισε ότι θα είναι έτοιμος. Αφότου επανεκτιμηθεί λοιπόν η κατάστασή του από το ιατρικό επιτελείο τη Δευτέρα, θα φανεί αν θα προλάβει ή θα αναζητηθεί και δικός του αντικαταστάτης πέρα από του Χριστοδουλόπουλου.

Κατά τ' άλλα -και σχετικά με την κλήση του Σωκράτη Διούδη- διευκρινίζεται από την Εθνική ότι έγινε κατά κύριο λόγο επειδή ο Ρανιέρι ήθελε να τον τσεκάρει στις προπονήσεις. Όταν θα χρειαστεί λοιπόν την Πέμπτη να κόψει έναν τερματοφύλακα -δεδομένου ότι έχει τέσσερις- θεωρείται πιθανότατο ότι θα είναι ο νεαρός.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News