Παραλίγο ατύχημα με… καλώδιο στην υποδοχή της Αργεντινής

Ποδόσφαιρο
Παραλίγο ατύχημα με… καλώδιο στην υποδοχή της Αργεντινής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αποστολή της εθνικής Αργεντινής έφτασε μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (τοπική ώρα) στο Μπουένος Άιρες και από εκεί άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο πάρτι, με τον Λιονέλ Μέσι και τους συμπαίκτες του να επιβιβάζονται σε ανοιχτό λεωφορείο που θα τους μετέφερε στο επίκεντρο των πανηγυρισμών, στην πλατεία Οβελίσκου.

Δεν έλειψαν μάλιστα τα απρόοπτα κατά τη διάρκεια της διαδρομής! Ο Λιονέλ Μέσι, ο Άνχελ Ντι Μαρία, ο Νικολάς Οταμένδι, ο Ροντρίγκο Ντε Πολ και ο Λεάντρο Παρέδες αποφάσισαν να καθίσουν σε ένα ύψωμα στο πίσω μέρος της οροφής του πούλμαν και παραλίγο να έχουμε ατύχημα.

Μια μάλλον απρόσεκτη κίνηση του οδηγού, που προφανώς δεν είχε συνειδητοποιήσει πού είχαν καθίσει οι πέντε αστέρες της «αλμπισελέστε», τους έφερε... αντιμέτωπους με ένα καλώδιο. Πριν τους χτυπήσει, ευτυχώς όλοι πρόλαβαν να σκύψουν εγκαίρως για να μην υπάρξει κάποιος τραυματισμός που θα μπορούσε να ήταν σοβαρός.

Μοναδική απώλεια ήταν αυτή του καπέλου που φορούσε ο Λεάντρο Παρέδες. Ευτυχώς, γιατί τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ πιο άσχημα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News