Ο Ντιέγκο Ρομάνο στην ΚΡΗΤΗ TV: Πήγαμε στο Κατάρ για τον Μέσι και την κούπα και κάποιοι θα στερηθούν το φαγητό τώρα!

Ποδόσφαιρο
Ο Ντιέγκο Ρομάνο στην ΚΡΗΤΗ TV: Πήγαμε στο Κατάρ για τον Μέσι και την κούπα και κάποιοι θα στερηθούν το φαγητό τώρα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην Αργεντινή παραμένουν ξάγρυπνοι και αυτή τη νύχτα και πανηγυρίζουν την κατάκτηση του Μουντιάλ περιμένοντας την αποστολή της Εθνικής τους να επιστρέψει στην βάση της. Την ίδια ώρα ένας Αργεντινός που είναι χρόνια στην Ελλάδα και είχε πρώτο σταθμό την Κρήτη, ο Ντιέγκο Ρομάνο, μίλησε στην ΚΡΗΤΗ TV για τις δυσκολίες που περνάνε οι συμπατριώτες του στην καθημερινότητά τους, τονίζοντας πως πολλοί για να πάνε στο Κατάρ θα έχουν πρόβλημα ακόμα και για το φαγητό τους!

Επίσης ο Ρομάνο σημείωσε πως ο γιος του που έχει μεγαλώσει στην Ελλάδα ονειρεύεται να παίξει μια μέρα στην Εθνική Αργεντινής. Αναλυτικά ο Ντιέγκο που μένει μόνιμα στην Αθήνα μας είπε...

Για την κατάκτηση του Μουντιάλ: Ήταν ένα όνειρο για όλους μας! Το 1986 ήμουν μικρό παιδί 6 ετών και πανηγύρισα με τον πατέρα μου στην Αργεντινή και 36 χρόνια μετά είχα κοντά μου τον γιο μου που είναι 16 χρόνων και πανηγυρίζαμε μαζί! Για τον Μαραντόνα και τη μνήμη του αλλά και για τον Μέσι, το αξίζαμε, έπρεπε να πάρει Μουντιάλ..."

Για όσους ταξίδεψαν από την Αργεντινή: "Είναι πολλοί που τους ξέρω και ταξίδεψαν στην Αργεντινή αδιαφορώντας για την επόμενη μέρα στη ζωή τους και για το αν έχουν φαγητό να φάνε! Πούλησαν κάποιοι σπίτια και αυτοκίνητα για να βγάλουν τα εισιτήρια! Τα αγόρασαν όμως! Έτσι είναι σε μας! Και ξέρετε κάτι; Ήταν μεγάλη υπόθεση η χαρά που πήρε ο λαος μας γιατί περνάει δύσκολα. Πήγαμε στο Κατάρ για το Μέσι και την κούπα και ας στερηθούν πολλοί και το φαγητό τώρα..."

Για τον γιο του που ονειρεύεται... "Ναι ο γιος μου μεγάλωσε στην Ελλαδα αλλά έχει αίμα αργεντίνικο! Ονειρεύεται μια μέρα να παίξει στην Εθνική μας! Μακάρι να τα καταφέρει, θα κάνει κι ένα δικό μου όνειρο πραγματικότητα"...

Για τους μεγάλους χαμένους φίλους του: "Κρίμα για Τζούνιορ και Μπούντιμιρ. Διάβασα τι σας είπαν; Ε, τι να κάνουμε! Είχαν όμως σπουδαίες ομάδες Βραζιλια και Κροατία!"

Για το τραγούδι με νόημα: "Σε κάποιο σύνθημα μας το αφιέρωνουμε σε όσους σκοτώθηκαν στον πόλεμο με τους Άγγλους. Είναι ανατριχιαστικό..."

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News