default-image

Οι νεότεροι δεν πρόλαβαν Πελέ και Μαραντόνα, πρόλαβαν όμως Μέσι και τον καλύτερο τελικό...

Απόψεις
Οι νεότεροι δεν πρόλαβαν Πελέ και Μαραντόνα, πρόλαβαν όμως Μέσι και τον καλύτερο τελικό...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όλες οι δυνάμεις του σύμπαντος συνωμότησαν να το πάρει ο Μέσι κι έτσι έγινε χθες! Και από την πολλή πίεση για την οποία σας είχαμε προετοιμάσει η Αργεντινή το πήρε στα πέναλτι αν και θα μπορούσε να καθαρίσει στην κανονική διάρκεια!

Θα μπορούσε και να το χάσει στο τέλος της παράτασης! Έχω την αίσθηση οτι ήταν ένας τελικός με κακή διαιτησία, προσωπική μου άποψη είναι ότι "δεν το δίνεις" το πέναλτι στο 1-0 όμως ούτε αυτό, ούτε οι άσεμνες χειρονομίες του τερματοφύλακα της Αργεντινής στο φινάλε μπορούν να μειώσουν την υπεραξία του Μέσι που έπρεπε να πάρει 1 Μουντιάλ και αυτός αφού λογικά δεν θα έχει άλλο μπροστά του! Βλέπω και το γράφουν οι περισσότεροι!

Πάμε και σε κάτι άλλο: Το είπα από τα πρώτα λεπτά της παράτασης! Χθες είδαμε τον καλύτερο τελικό στην ιστορία το θεσμού.

Οι νεότεροι δεν πρόλαβαν Πελέ και Μαραντόνα αλλά είδαν τον καλύτερο τελικό σε Μουντιάλ. Κάθε γενιά λοιπόν θα έχει κάτι να λέει. Και είναι τυχεροί οι νεότεροι γιατί με τέτοιο Εμπαπέ θα βλέπουν έναν ακόμα μεγάλο παίκτη για χρόνια...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News