Μουντιάλ 2022: Η Αργεντινή στον ημιτελικό σε απίστευτο ματς με Ολλανδία! (vid)

Ποδόσφαιρο
Μουντιάλ 2022: Η Αργεντινή στον ημιτελικό σε απίστευτο ματς με Ολλανδία! (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τρομερή εξέλιξη στην κανονική διάρκεια (2-2), μάχη στην παράταση και νίκη της Αργεντινής με 4-3 στα πέναλτι

Σε ένα από τα συγκλονιστικότερα παιχνίδια στην ιστορία των Μουντιάλ, η Αργεντινή επικράτησε στα πέναλτι της Ολλανδίας και προκρίθηκε στον ημιτελικό, εκεί όπου ήδη την περίμενε η Κροατία!

Η Αργεντινή προηγήθηκε 2-0 με τέρματα των Μολίνα και Μέσι με πέναλτι. Με ήρωα τον Βέγκχορστ η Ολλανδία μείωσε 2-1 στο 83’ και στο 11ο λεπτό των καθυστερήσεων με τον ίδιο παίκτη ισοφάρισε 2-2 και το ματς πήγε στην παράταση.

Στον έξτρα χρόνο η Αργεντινή πίεσε ασφυκτικά αλλά γκολ δεν μπήκε και το ματς πήγε στα πέναλτι. Εκεί ο ήρωας φορούσε την φανέλα της Αργεντινής και ήταν ο τερματοφύλακας Εμιλιάνο Μαρτίνες, που έκανε δύο αποκρούσεις και η ομάδα του με συνολικό σκορ 4-3 πέρασε στον ημιτελικό.

//--> //-->

Η σειρά των πέναλτι

Φαν Ντάικ απόκρουση Μαρτίνες

Μέσι 1-0

Μπέρχαουζ απόκρουση Μαρτίνες

Παρέδες 2-0

Κόπμαϊνερς 2-1

Μοντιέλ 3-1

Βέγκχορστ 3-2

Φερνάντες άουτ

Ντε Γιονγκ 3-3

Λαουτάρο Μαρτίνες 4-3!

ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Νόπερτ, Τίμπερ, Φαν Ντάικ, Άκε, Ντάμφρις, Ντε Ρον (46' Μπέρχαουζ), Φρ. ντε Γιονγκ, Μπλιντ (65' Λ. ντε Γιονγκ), Ντεπάι (79' Βέχορστ), Χάκπο (113' Λανχ), Μπέρχβαϊν (46' Κόπμαϊνερς)

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Ε. Μαρτίνες, Μολίνα (106' Μοντιέλ), Ρομέρο (78' Πεσέλα), Οταμέντι, Λι. Μαρτίνες (112' Ντι Μαρία), Ακούνια (78' Ταγλιαφίκο), Ντε Πολ (66' Παρέδες), Φερνάντες, Μακ Άλιστερ, Άλβαρες (82' Λα. Μαρτίνες), Μέσι

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News